Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα της αστικής δημοκρατίας…

Αυτοί που αποφασίζουν ό,τι θέλουν με 158 βουλευτές σε πραγματικά ποσοστά 21,5% και 11,4% (!!!), μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ (και με την Αχτσιόγλου που τώρα είναι Νέα Αριστερά) έχουν νομοθετήσει ότι για να απεργήσουν σε ένα εργοστάσιο οι εργάτες πρέπει να αποφασίσει υπέρ της απεργίας το 50+1%, κάτω από εκβιασμούς, απειλές, εργοδοτική τρομοκρατία…

Ιστορίες δημοκρατίας…

Στις ευρωεκλογές η ΝΔ πήρε ποσοστό 28,31%. Σε απόλυτα νούμερα συγκέντρωσε 1,125,602 ψήφους. Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, οι εγγεγραμμένοι ήταν 9.814.685.

Κάνοντας μια αναγωγή σε σχέση με τους εγγεγραμμένους, το πραγματικό ποσοστό της ΝΔ είναι 11,4%!

Παρ’ όλα αυτά θα συνεχίζει να έχει 158 βουλευτές από το 41% που πήρε πέρσι, το οποίο εάν πάλι κάνουμε την αναγωγή επί των εγγεγραμμένων είναι 21,5% (την είχαν ψηφίσει 2.115.322 άνθρωποι).

Αυτοί οι τύποι λοιπόν, με αυτό το ποσοστό, έχουν δικαίωμα όποτε θέλουν ακόμα και να κηρύξουν πόλεμο, να στείλουν στρατό όπου θέλουν, να ανεβάσουν όρια συνταξιοδότησης, να κόψουν μισθούς κ.λπ.

Αυτοί οι τύποι, επίσης, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ (και μάλιστα με την Αχτσιογλου που τώρα είναι Νέα Αριστερά) έχουν νομοθετήσει ότι για να απεργήσουν σε ένα εργοστάσιο οι εργάτες πρέπει να αποφασίσει υπέρ της απεργίας το 50+1%, κάτω από εκβιασμούς, απειλές, εργοδοτική τρομοκρατία…

Και αυτό είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα της αστικής δημοκρατίας, της δικτατορίας του κεφαλαίου δηλαδή…

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: