Τι εννοεί η αδαής κι ανιστόρητη κ. Λατινοπούλου που καταδικάζει την ασυλία του ΚΚΕ;

Η Ε. Ακρίτα βάζει τη Λατινοπούλου στη θέση της.
“Αν θεωρεί το ΚΚΕ εγκληματική οργάνωση όπως πχ χρυσή αυγή να το πει ευθέως. Κι ύστερα να ανοίξει και κανένα βιβλίο Ιστορίας. Μέχρι τότε Ντροπή”

Η Α. Λατινοπούλου μας έδωσε μια “χαριτωμένη” εκδοχή της θεωρίας των δύο άκρων, με αφορμή τη χτεσινή απόφαση στη δίκη της ΧΑ, όπου οι δεξιοί δυσκολεύονται να δείξουν ανυπόκριτη χαρά χωρίς να βάλουν ένα ναι μεν αλλά.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα που την έβαλε στη θέση της σχετικά με την… ασυλία του ΚΚΕ και το τσουβάλι στο οποίο βάζει ανόμοια πράγματα.

«Τι εννοεί η ανιστόρητη και αδαής κυρία που …καταδικάζει την “ασυλία του ΚΚΕ”; Γιατί κι από ποιον θα έπρεπε να τιμωρηθεί ένα νόμιμo και δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα; Το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε πριν 46 χρόνια (1974) από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έχει συνεχή και ισχυρή παρουσία στη Βουλή.

Αν η ίδια θεωρεί το ΚΚΕ εγκληματική οργάνωση όπως πχ χρυσή αυγή να το πει ευθέως. Κι ύστερα να ανοίξει και κανένα βιβλίο Ιστορίας.

Μέχρι τότε ΝΤΡΟΠΗ.»

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε από την πλευρά μας είναι πως το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε ντε φάκτο και δε χρωστά αυτή την κατάκτηση στον Καραμανλή αλλά στον ελληνικό λαό και τους αγώνες του. Έχει όμως τη σημασία του να το θέτει κανείς με αυτόν τον τρόπο στους πολιτευτές της ΝΔ για να διασκεδάζει με τις αντιφάσεις τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: