Θα είναι σαν αριστερή κυβέρνηση, αλλά δε θα είναι

Δεν ξέρουμε αν ευσταθούν οι πληροφορίες, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως με απόφαση του Καμμένου, ο Άγιος Παΐσιος ανακηρύσσεται σε προστάτη του όπλου των Διαβιβάσεων – καθώς έφερε την ειδικότητα του Διαβιβαστή κατά τη στρατιωτική του θητεία στη διάρκεια του εμφυλίου.

Άλλο να υπάρχουν καμένοι και ψεκασμένοι που προσκυνούν άγια κάστανα – κι έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Κι άλλο να παίρνεις τον Καμμένο, για να τον κάνεις κυβερνητικό εταίρο και Υπουργό Άμυνας. Φυσικά και έχεις δικαίωμα να το κάνεις, έχεις όμως και την πολιτική ευθύνη για τις πράξεις του.

Δεν ξέρουμε αν ευσταθούν οι πληροφορίες, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως με απόφαση του Καμμένου, ο Άγιος Παΐσιος ανακηρύσσεται σε προστάτη του όπλου των Διαβιβάσεων – καθώς έφερε την ειδικότητα του Διαβιβαστή κατά τη στρατιωτική του θητεία στη διάρκεια του εμφυλίου. Ακροδεξιός κατήφορος…

Θα πίστευε κανείς πως η κυβερνώσα μνημονιακή «αριστερά» θα έψαχνε επικοινωνιακά άλλοθι κι αφορμές σε δευτερεύοντα πεδία, για να αποδείξει τον προοδευτικό της χαρακτήρα και τις κοινωνικές της ευαισθησίες. Τελικά αποδείχτηκε πως δεν έχει πρόβλημα να καταπιεί οτιδήποτε, και πως τα αντιλαϊκά μέτρα συμβαδίζουν χέρι – χέρι με τον πολιτικό παχυδερμισμό.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: