Ποιοι μισούν την 25η Μαρτίου & την Ελλάδα και ποιοι μισούν την αλήθεια – Αλλοίωση της ανακοίνωσης του ΚΚΕ για το ’21 από Γιαννακά και Άδωνι

Τη συνειδητή παραποίηση της Γιαννακά έσπευσε να υιοθετήσει φυσικά ο Άδωνις, που δεν το έχει σε τίποτε να προσθέσει ένα ακόμα fake news στη μακριά του λίστα.

Εσείς γνωρίζατε πως η Αριστερά μισούσε ανέκαθεν την Επανάσταση του 1821 και την πατρίδα γενικότερα; Αν όχι, είναι γιατί δε διαβάζετε τα άρθρα της Σοφίας Γιαννακά, στα οποία μοιράζεται μαζί μας τη σοφία της, και τα τουί του Αδ. Γεωργιάδη, που ενθουσιάζεται με τη σοφία της Σοφίας Γιαννακά, και την αναπαράγει.

Σε μια εμβριθή ανάλυση, η Γιαννακά μπλέκει μια αναφορά της ΕΦΣΥΝ -που λέει πάνω κάτω ό,τι λέει και η ίδια στην αρχή και το τέλος του κειμένου της για το εθνικιστικό κιτς- δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους αναρχικούς που βρίζουν την πατρίδα, αυτούς που διαδήλωσαν για τον Κουφοντίνα, τον Κορδάτο που είδε την ταξική διάσταση της Επανάστασης και το ΚΚΕ.

Η Γιαννακά κάνει λόγο για μισέλληνες και αποδεικνύει ότι μισεί με πάθος την πραγματικότητα, καταφέρνοντας να διαστρεβλώσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τη διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 200 χρόνια.

Τι γράφει η Γιαννακά;

Διάβασα και την Διακήρυξη της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση: «Με το 1821 ασχολείται η αστική τάξη…ο καπιταλισμός είναι ένα σύστημα ιστορικά ξεπερασμένο… αργά ή γρήγορα θα κυοφορήσει την αλλαγή αυτού του συσχετισμού, επιβεβαιώνοντας πως η εποχή μας είναι εποχή περάσματος από τον καπιταλισμό στο σοσιαλισμό – κομμουνισμό».

Πόσο μίσος! Πόση απέχθεια για καθετί πατριωτικό ή για όσα αποδίδουν την εθνική ενότητα και ταυτότητα της Ελλάδας. Από τον Γιάννη Κορδάτο ως σήμερα, η Αριστερά παλεύει (μάταια, όπως αποδεικνύεται) να βάλει στο ’21 έναν ταξικό χαρακτήρα, αφαιρώντας τον εθνικό, θέλοντας να επιβάλλει, στην πραγματικότητα, τη στρατηγική της για την κατάληψη της εξουσίας από το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Τι γράφει στην πραγματικότητα το κείμενο της ΚΕ;

Με το 1821 ασχολείται και η αστική τάξη, από τα πρώτα χρόνια της εξουσίας της“.

Μιλάμε για πραγματικό μίσος. Της Γιαννακά προς την αλήθεια.

Και μαζί, προφανώς, και του υπουργού Αδ. Γεωργιάδη, που έχει κάνει ολόκληρη καριέρα με fake news, οπότε γιατί να διστάσει μπροστά σε άλλο ένα; Ξέρει σε ποιο κοινό απευθύνεται και φροντίζει πάντα να το κρατάει ικανοποιημένο.

Εκείνο που ενοχλεί φυσικά τους μπουμπούκους και τα δημοσιογραφικά μπουμπούκια της αστικής τάξης, είναι ότι το ΚΚΕ με τις αναλύσεις του για το 1821 χαλάει τη σούπα της “εθνικής ενότητας”, βάζοντας τα γεγονότα στην πραγματική ιστορική τους διάσταση. Εξάλλου, για να θυμίσουμε στους διαστρεβλωτές και τη γνωστή ρήση του Σολωμού, τον οποίο ελπίζω να μην υποψιάζονται για φιλοκομμουνιστικά αισθήματα, “εθνικόν είναι το αληθές”. Οπότε προκύπτει αβίαστα ότι ψεύδη σαν αυτά που διαδίδουν οι ίδιοι, είναι το ακριβώς αντίθετο.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: