Όταν ο Γεωργιάδης ειρωνευόταν τον “Αφρικανό Ακενοτούμπο” και ο Πλεύρης τον έλεγε “νέγρο λάθρο” (εικόνες- βίντεο)

Σήμερα που όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στον μεγάλο αθλητή και άνθρωπο, είναι βέβαιο ότι τύποι σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη ή τον Θάνο Πλεύρη, “διαμάντια” της ΝΔ του Μητσοτάκη, θέλουν να ξεχάσουμε όσα έλεγαν μόλις πριν λίγα χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας όχι μόνο το πρωτάθλημα του NBA, αλλά κάνοντας ο ίδιος μια φοβερή εμφάνιση στον 6ο τελικό, με 50 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 τάπες.

Σήμερα που όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στον μεγάλο αθλητή και άνθρωπο (έχει αποδείξει ότι είναι και τα δυο) είναι βέβαιο ότι τύποι σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη ή τον Θάνο Πλεύρη, “διαμάντια” της ΝΔ του Μητσοτάκη, θέλουν να ξεχάσουμε όσα έλεγαν μόλις πριν λίγα χρόνια.

Ο Γεωργιάδης έλεγε τον… “Ακενοτουμπο” (έτσι τον αποκαλούσε) Αφρικανό και όχι Έλληνα, ενώ ο άλλος ακροδεξιός, ο Πλεύρης, έκανε λόγο για τον “Γιάννη τον νέγρο”, τον “λάθρο”…

Επειδή θέλουν να ξεχάσουμε, ας ξαναθυμηθούμε:

 

Πηγή: Candia

Υγ: η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι αναδημοσίευση και το κείμενο αναδημοσιεύεται αυτούσιο ως έχει, από την πηγή. Σημειώνουμε πως σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Πλεύρης, δεν έχει κάνει ποτέ τέτοια ανάρτηση και κατά συνέπεια το στιγμιότυπο της παραπάνω εικόνας είναι κατασκευασμένο (fake).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: