Προσαγωγή και ολονύχτια κράτηση κομμουνιστών για αφισοκόλληση ενόψει του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πίσω από τα δικαστήρια

Ένα ακόμα κρούσμα καταστολής σημειώθηκε χθες στη Λάρισα κατά αφισοκολλητών του Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Άμεση απάντηση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα.

Νέα ένταση του αυταρχισμού είχαμε στη Λάρισα, όπου 4 στελέχη του ΚΚΕ συνελήφθησαν και κρατήθηκαν όλη τη νύχτα σε αστυνομικό τμήμα της Λάρισας με αφορμή αφισοκόλληση κι αναγραφή συνθημάτων για το Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάδοση του φεστιβάλ προκαλεί αντιδράσεις, ανάμεσά τους από διευθυντές σχολείων και φορείς της τοπικής διοίκησης, η ολονύχτια κράτηση ωστόσο είναι μια “ποιοτική αναβάθμιση” που προιωνίζεται ακόμα μεγαλύτερες κατασταλτικές διαθέσεις στο μέλλον.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του Κόμματος:

«Πρόκειται για ενέργεια επικίνδυνη για το λαϊκό κίνημα με τους κομμουνιστές μπροστά, που αποδεικνύει τον αυταρχισμό και την κατρακύλα της κυβέρνησης. Ο λαός της πόλης μας πρέπει να καταδικάσει στην συνείδηση του την προκλητική και ακραία αυτή πολιτική ενέργεια.

Καλούμε σε κινητοποίηση στις 8.30 το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτέμβρη, πίσω από τα Δικαστήρια (Παπακυριαζή και Παπαναστασίου)».

Η συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: