“Οι σταλινιστές έχουν άλλα προνόμια;” – Από το Protagon και τα Συριζοτρόλ ως τον Βασίλη Τσιάρτα ένα τουί δρόμος

Ενημερωτικά sites, φιλελέδες και συριζοτρόλ συναγωνίζονται το πολιτικό IQ του Βασίλη Τσιάρτα.

Είδηση δεν είναι όταν ένα σκύλος δαγκώνει έναν άνθρωπο, αλλά όταν ο Βασίλης Τσιάρτας δεν εκφράζει δημόσια τον βούρκο που έχει στο κεφάλι του.

Είδηση επίσης δεν είναι ο βούρκος που έχει στο κεφάλι του ο Βασίλης Τσιάρτας, αλλά όταν οι… “λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις” κάνουν ό,τι μπορούν για να τον ξεπεράσουν σε μια άμιλλα οχετού, αφήνοντας πίσω ακόμα και τις αντικομμουνιστικές τρολιές του Πορτοσάλτε.

Η πρώτη δυνατή υποψηφιότητα είναι από το “λατρεμένο” Protagon, που τις προάλλες είχε εντυπωσιαστεί από τις εικόνες της διαδήλωσης στο Τελ Αβίβ κατά του Νετανιάχου, με τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας που φαίνονταν από ψηλά.

Λίγες εβδομάδες μετά και αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα αρκούσαν για να αλλάξουν εντελώς τα κριτήρια του Protagon. Οι ίδιες εικόνες που το εντυπωσίαζαν στο Τελ Αβίβ εδώ του προκαλούσαν ειρωνικά ερωτήματα: τι μήνυμα έστειλαν στο 13033 οι διαδηλωτές, αν τους έλεγξε η αστυνομία και αν θα μεταφερθεί η Πρωτομαγιά του χρόνου που πέφτει Μεγάλο Σάββατο. Προσέξτε και την αρχική σημείωση ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ αψήφησαν επιδεικτικά τους νόμους του κράτους -με το Protagon να αψηφά επιδεικτικά την ορθογραφία.

Συνεχίζουμε ενδεικτικά με μερικά φιλελέ τρολ που ρίχνουν αγνή και άδολη χολή προς οτιδήποτε κινείται-κινητοποιείται και βασικά προς το ΠΑΜΕ, πάντα σε ευθεία άμιλλα με το πνευματικό επίπεδο του Τσιάρτα.

Αυτός είναι πιο σκληρός και περιμένει κεφαλικό φόρο ή να πέσουν κεφάλια.

https://twitter.com/GFr33D/status/1256156457835417600?s=09

Εδώ ένας φορολογούμενος επιχειρηματίας που πνίγεται από την αδικία και την ανομία, απαιτώντας νόμο και τάξη…

Η γνωστή καραμέλα-σύγκριση με την Εκκλησία δε θα μπορούσε να λείπει. Η εικόνα που συνοδεύει το τουί δείχνει τα μέτρα ασφαλείας. Αλλά μην αφήνεις ποτέ μια μικρή λεπτομέρεια να σου χαλάσει ένα έτοιμο συμπέρασμα.

Εδώ είναι μια πιο γνήσια δεξιά, που μιλάει για χώρα δυο ταχυτήτων και βάζει τη σωστή διαχωριστική γραμμή: από τη μια η εκκλησία, από την άλλη οι γύφτοι, οι λαθρομετανάστες και οι κομμουνιστές.

Αυτός καταφέρνει να είναι μες στην επικαιρότητα, βάζοντας ένα κομμάτι από τον προσυνεδριακό του 20ού Συνεδρίου και ένα στιγμιότυπο από την περσινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη. Μόνο συμπάθεια για ανίατες περιπτώσεις…

Άλλος ένας που έκανε το ίδιο φρόντισε να το κατεβάσει εγκαίρως…

Εδώ μπορείτε να αναλογιστείτε πόση σοφία χωράει σε ένα μόνο τουί και μία μόνο λέξη.

Αναπτύσσοντας παραπάνω την παραπάνω σκέψη…

Δεν είναι υπέροχο όταν δεξιοί – φιλελέδες δανείζονται τον όρο ΚΝΑΤ από άλλους αντικομμουνιστές και βαδίζουν όλοι μαζί αγκαλιά προς το ηλιοβασίλεμα;

Να και ένας που ζητάει ψύχραιμα πλαστικές σφαίρες στο πλήθος -γιατί σε δημοκρατία ζούμε.

Και αφού ολοκληρώσαμε μια ενδεικτική βόλτα στον εμετό του φιλελέ τουίτερ, ας δούμε τώρα τι λέει και η άλλη όψη του νομίσματος, με τα αγαπητά μας Συριζοτρόλ.

Εδώ μια Συριζαία που ίσως ήθελε να δει συλλήψεις διαδηλωτών σήμερα.

https://twitter.com/CeliaSanchez_gr/status/1256182670767329281?s=09&fbclid=IwAR01dywsHCwFfrlPgYxXuKsZKEaZs037M0E4emVjudof5ZBu2UoFUzx2Fv4

Το ίδιο συμπέρασμα με άλλη διατύπωση από πιο επίσημα χείλη και ένα site του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ ένα (δεν είμαι) Συριζοτρόλ (αλλά) που βλέπει στρατιωτικοποίηση και τήρηση της ακροδεξιάς τάξης.

Και εδώ μια πιο εκτενής ανάλυση που μας εξηγεί γιατί το ΚΚΕ απέδειξε με τη σημερινή του κινητοποίηση πως είναι “πιο κράτος από κράτος” και όχι στον αντίποδά τους -όπως πχ η κυβερνώσα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίμα δεν είναι να τους παίρνει όλη τη δόξα ο Τσιάρτας και αυτοί να μένουν στην αφάνεια;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: