Ω θράσος απύθμενο! – Ο Πελετίδης οφείλει το «κοινωνικό του προφίλ» στη φιλολαϊκή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!

Λυσσάνε κατά της Δημοτικής Αρχής και του φιλολαϊκού της έργου, απέναντι σε όλες τις δυσκολίες που της έβαλαν οι κυβερνήσεις (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.) και οι ίδιοι ως δημοτικές παρατάξεις. Οι του ΣΥΡΙΖΑ ας βρούνε αλλού σωσίβιο και για την πολιτική τρικυμία και δίνη στην οποία βρίσκονται…

Το άσπρο… μαύρο προσπαθούν να παρουσιάσουν με βαθυστόχαστες αναλύσεις τους διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές στον Δήμο της Πάτρας.

Αφού έχουν κάνει… γαργάρα τη συμφωνία τους για κοινή στάση απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών (αν υπάρξει τέτοιος) για τον δήμο, με τη συμφωνία των επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και του κόμματός τους στο γνωστό ανά το πανελλήνιο πλέον τσιμπούσι μετά ούζων στην πλατεία Γεωργίου (και μάλιστα πριν τις βουλευτικές εκλογές του Μάη), σήμερα προσπαθούν να πείσουν το λαό για την «ανάγκη αλλαγής της Δημοτικής Αρχής».

Προκλητικά σημειώνουν ότι το έργο της Δημοτικής Αρχής, ειδικά την πρώτη της 4ετία, ευνοήθηκε από τη φιλολαϊκή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (!) του 3ου μνημονίου, του νόμου-λαιμητόμου Βρούτση – Ατσιόγλου στα Εργασιακά, του Ιδιώνυμου για τις κατασχέσεις σπιτιών πρώτης κατοικίας, του «διαβολικά καλού Τραμπ»… και τόσων άλλων μαργαριταριών…

Προβάλλουν τη διαχείριση της φτώχειας που «παρέδωσαν» στους δήμους με τα διάφορα προγράμματα ΤΕΒΑ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι γι’ αυτά ο δήμαρχος Πάτρας «αγαπήθηκε για το κοινωνικό του προφίλ»…

Σήμερα, προσπαθώντας να ισορροπήσουν και να ξεγελάσουν για ακόμη μία φορά τον λαό, λένε ότι και με το «κλείσιμο της κυβερνητικής στρόφιγγας» (λες και την είχε ποτέ η σημερινή Δημοτική Αρχή), τα έργα παραπαίουν και χιλιάδες πολίτες οδηγούνται στην απόγνωση και μαρασμό! Το κυριότερο για τους ΣΥΡΙΖΑίους, «έχει εξανεμιστεί κάθε διάθεση χάραξης και υλοποίησης ενός συμφωνημένου αναπτυξιακού σχεδίου που θα βγάλει την Πάτρα από τη στασιμότητα και την αδράνεια» και άλλα παρόμοια.

Ωραίοι που είναι!

1ο Τα περί «κυβερνητικής μη βοήθειας» δεν τα είπαν στα κοινά τραπεζώματα με τη ΝΔ ενάντια στη Δημοτική Αρχή και τον δήμαρχό της Κ. Πελετίδη!

2ο Σήμερα συνεργάζονται με το ΠΑΣΟΚ στον δήμο (και την ίδια ώρα κάνουν ότι διαφωνούν στην Περιφέρεια), γνωστό επίσης για το διαχρονικό «φιλολαϊκό του έργο», όταν ψήφιζε μαζί με τη ΝΔ το 3ο μνημόνιο (ενώ είχε ψηφίσει και τα άλλα δύο), για να ξελασπώσει τον ΣΥΡΙΖΑ!

3ο Μιλάνε για αναπτυξιακό σοκ που έχει ανάγκη η Πάτρα, αλλά δεν εξηγούν ποιος θα ωφεληθεί! Και γιατί να το κάνουν άλλωστε, όταν ο συνδυασμός που συμμετέχουν στον δήμο τάσσεται με χέρια και με πόδια υπέρ π.χ. της δημιουργίας αποθηκών LNG στο νέο λιμάνι της πόλης (δηλαδή υπέρ των εφοπλιστών) με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται ακόμη και για τους λόγους ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή!

Έχουν πολύ θράσος…

Λυσσάνε κατά της Δημοτικής Αρχής και του φιλολαϊκού της έργου, απέναντι σε όλες τις δυσκολίες που της έβαλαν οι κυβερνήσεις (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.) και οι ίδιοι ως δημοτικές παρατάξεις.

Ας βρούνε αλλού σωσίβιο και για την πολιτική τρικυμία και δίνη στην οποία βρίσκονται…

Για τον λαό, μία πρέπει να είναι η απάντηση:

Όσο πιο χαμηλά βρεθούν οι συνδυασμοί που συμμετέχουν (όπως και αυτοί της ΝΔ και των υποτιθέμενων «ανεξάρτητων») σε δήμο και Περιφέρεια και στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη, τόσο το καλύτερο και για τα συμφέροντά του!

Φτάνει πια σωτήρες και μεσσίες, χορτάσαμε!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: