Λιάνα Κανέλλη: «Να μείνουμε όρθιοι και όχι αμνήμονες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που συζητάμε μέσα στο πένθος για τα Τέμπη, προϋπολογίζονται 3 δισ. ευρώ για να φτιαχτεί η θηριώδης, από πλευρά όγκου που θα μεταφέρει, σιδηροδρομική γραμμή από την Αλεξανδρούπολη στο Ορμένιο και από το Ορμένιο στην Βουλγαρία για να προωθούνται όπλα του ΝΑΤΟ

Τις πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν για το έγκλημα στα Τέμπη, ανέδειξε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής σε εκπομπή του «Mega».

Υπογράμμισε πως οι πολιτικές ευθύνες αφορούν τον βαθύτατο αντιλαϊκό προσανατολισμό που έχουν δώσει οι κυβερνήσεις στις σιδηροδρομικές μεταφορές. Όπως εξήγησε, αντί τα τρένα να χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες μετακίνησης των ανθρώπων, χρησιμοποιούνται με βάση τα κέρδη και την αγορά.

Την ώρα που συζητάμε μέσα στο πένθος για τα Τέμπη, προϋπολογίζονται 3 δισ. ευρώ για να φτιαχτεί η θηριώδης, από πλευρά όγκου που θα μεταφέρει, σιδηροδρομική γραμμή από την Αλεξανδρούπολη στο Ορμένιο και από το Ορμένιο στην Βουλγαρία για να προωθούνται όπλα του ΝΑΤΟ, επεσήμανε η Λ. Κανέλλη, όταν όπως είπε, αυτή τη στιγμή με την παρούσα κατάσταση για να μετακινηθεί κάποιος από το Ορμένιο μέχρι την Θεσσαλονίκη με τρένο θέλει 2 ημέρες.

Ως λαός οφείλουμε «να μείνουμε όρθιοι και όχι αμνήμονες», σημείωσε, συμπληρώνοντας πως πρέπει να είμαστε στους δρόμους διεκδικώντας, ενώ τις όποιες πολιτικές εξελίξεις θα πρέπει να τις καθορίσει ο λαός.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: