Λιάνα Κανέλλη: Η υπόθεση των ΜΚΟ είναι ένα βαθύ άλλοθι κρατικών εγκλημάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αδύναμοι δεν μπορούν να αφεθούν σε ανεξέλεγκτους μηχανισμούς καμίας ιδιωτικής πρωτοβουλίας – Χρειάζεται έξωση αυτού του συστήματος από τον τόπο

Χρειάζεται έξωση αυτού του συστήματος από τον τόπο, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στο κανάλι Kontra το βράδυ της Τρίτης και σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Οι αδύναμοι δεν μπορούν να αφεθούν σε ανεξέλεγκτους μηχανισμούς καμίας ιδιωτικής πρωτοβουλίας σημείωσε με αφορμή τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» και ειδικά για τις ΜΚΟ ανέφερε ότι είναι ένα βαθύ άλλοθι κρατικών εγκλημάτων.

Για τους πλειστηριασμούς και την προσπάθεια έξωσης της Ιωάννας Κολοβού υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είναι πάντα παρών στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών και ότι η ΕΕ θεωρεί λογική έκβαση της οικονομίας τη σωτηρία των τραπεζών από τα «κόκκινα» δάνεια που πλήρωσε πανάκριβα ο ελληνικός λαός.

Για την επίθεση της Τουρκίας σε Συρία και Ιράκ τόνισε ότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ επιτρέπουν στην Άγκυρα να βομβαρδίζει δύο χώρες και η Ρωσία της δίνει άδεια για βομβαρδισμό με μέτρο.

Για τις υποκλοπές ανέφερε ότι το ΚΚΕ ζητάει ουσιαστικές απαντήσεις και δεν είναι έκπληκτο με τις παρακολουθήσεις διότι είναι στη φύση του συστήματος.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: