Λιάνα Κανέλλη: «Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι τόσο αντισυστημική, ώστε έχει έρθει για να κάνει συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση…» (AUDIO)

Αντί για Πλεύση Ελευθερίας πρέπει να την λένε Σύμπλευση Ελευθερίας…

Την επίθεση της Αστυνομίας για να προχωρήσει η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια για χρέος 800 ευρώ στηλίτευσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84». Και μάλιστα, μέσα στον καύσωνα, σε μια περίοδο που «καίγεται όλη η Ελλάδα»!

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που περιέχει διάταξη για δουλειά μέχρι τα 74 για τους μακροχρόνια ανέργους, τόνισε πως πρόκειται για ένα «έκτρωμα φρικωδώς επικίνδυνο, εντελώς εξευτελιστικό για τους ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να δουλεύουν από τα 67 μέχρι τα 74 για να συμπληρώσουν ένσημα». Ως προς το σύνολο του σχεδίου νόμου, υπογράμμισε πως «ο εκμαυλισμός, η επιδοματική πολιτική έχει γίνει κεντρική πολιτική».

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ψήφο των ομογενών, η Πλεύση Ελευθερίας δήλωσε «παρών» στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο καταψηφίστηκε από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σχολιάζοντας αυτή τη στάση, η Λιάνα Κανέλλη σημείωσε πως «αποκαλύπτεται ότι η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι τόσο αντισυστημική, ώστε έχει έρθει για να κάνει συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση». Όπως είπε, δηκτικά, αντί για Πλεύση Ελευθερίας πρέπει να την λένε Σύμπλευση Ελευθερίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: