Λιάνα Κανέλλη: «Εάν θέλει να είναι κάποιος διεκδικητικός, μόνο ΚΚΕ θα ψηφίσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Επιτρέπεται προεκλογικά να κάνετε ανταγωνισμό μεταξύ σας ποιο κόμμα έχει τα λιγότερα ή τα περισσότερα καθάρματα στους κόλπους του;»

«Η πολιτική προσπάθεια να ξαναγυρίσουμε στο μεσαίωνα δεν με αφήνει αδιάφορη, με οργίζει σε βαθμό κακουργήματος», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια του Κόμματος στην Α’ Αθήνας, στηλιτεύοντας τον χαρακτήρα που έχει πάρει η αντιπαράθεση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον άθλιο τρόπο που αντιμετωπίστηκε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλ. Γεωργούλη.

«Επιτρέπεται προεκλογικά να κάνετε ανταγωνισμό μεταξύ σας ποιο (κόμμα) έχει τα λιγότερα ή τα περισσότερα καθάρματα στους κόλπους του;», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε την οργή της για την θεοποίηση του θύτη. «Κάνουμε δηλαδή τέτοια διαφήμιση στους βιαστές, που τους έχουμε κάνει και ήρωες της επικαιρότητας», είπε.

«Δεν σέβεται και δεν λυπάται κανένας αυτή την γυναίκα. Την όποια γυναίκα, Σήμερα είναι αυτή, αύριο μπορεί να είναι κάποια άλλη», σημείωσε, καθώς «την έχουμε κάνει κομματάκια κουρελού». «Σας ικετεύω, σας παρακαλώ πάρα πολύ. Ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας», πρόσθεσε, ζητώντας να προστατευτεί το θύμα.

Αναφερόμενη στο φράκτη που έχει τοποθετηθεί στον Έβρο, σημείωσε σκωπτικά: «Στη χώρα για την οποία είμαστε περήφανοι για τον φράκτη, εισάγουμε αυτή τη στιγμή 80.000, άλλοι λένε 120.000- 130.000 μετανάστες- γιατί δεν μπορούμε να καλύψουμε φέτος τις θέσεις στον τουρισμό. Εκεί που τους πετάγαμε στη θάλασσα, κάναμε συμφωνία με τη Βουλγαρία να μας στείλουν φθηνά εργατικά χέρια να μαζέψουν τις ελιές». 

Επίσης, τόνισε πως όποιο χρώμα και αν έχει η κυβέρνηση μετά τις εκλογές, θα συνεχιστεί με μαθηματική ακρίβεια η ίδια πολιτική, η οποία ευνοεί το μεγάλο κεφάλαιο  «Εάν θέλει να είναι κάποιος διεκδικητικός, μόνο ΚΚΕ θα ψηφίσει», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: