Λιάνα Κανέλλη: Δεν μπορεί να το παίζουν ξαφνικά μωρές παρθένες, ότι τους ήρθε ταμπλάς για το Τάγμα Αζόφ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν θα βγάλετε λάδι το ελληνικό κοινοβούλιο…Είναι ντροπή, μάς κάνετε να αισθανόμαστε ηλίθιοι οι Έλληνες βουλευτές όταν λέτε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο δεν ήξερε τι έκανε. Μας βγάζετε ηλίθιους. Αρνούμαι βουλευτίνα του ΚΚΕ να γίνω ηλίθια!»

«Ήξεραν όλοι» για τις σχέσεις του Τάγματος Αζόφ με την κυβέρνηση Ζελένσκι, «δεν μπορεί να το παίζουν μωρές παρθένες», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Οpen».

Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ενημέρωνε πως δεν θα παραστεί στην επίμαχη συνεδρίαση, έκανε λόγο για μια αντιδραστική κυβέρνηση, ενώ πρόσφατα ο ίδιος ο Ζελένσκι είχε παραδεχθεί τον ναζιστικό χαρακτήρα του Τάγματος Αζόφ.

«Το ότι το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ είναι ενταγμένο στον στρατό της Ουκρανίας δεν το καθαγιάζει», είπε, επισημαίνοντας πως έχουν υποφέρει οι Έλληνες της Μαριούπολης από το Τάγμα Αζόφ.

Ξεκαθάρισε δε πως στην Ουκρανία δεν συγκρούονται δύο ιδεολογίες, γίνεται ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος ο οποίος «δεν είναι υπέρ κανενός λαού».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: