Κάν’ το όπως ο ΣΥΡΙΖΑ

Όταν το διαφημίζουν από μόνοι τους, τι άλλο μένει να πούμε εμείς;

Δεν αποτελεί είδηση τι είπαν τα όργανα της Κομισιόν. Αλλά ότι μια εφημερίδα φίλα προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ το προβάλλει περήφανα στο πρωτοσέλιδό της και το θεωρεί δικαίωση για την πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα ενάντια στην καταστροφολογία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΕΦΣΥΝ πανηγυρίζει γιατί η Κομισιόν -κάποτε μέρος της Τρόικα και αργότερα “εταίρος”…- θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση την πολιιτκή του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας πως το διοικητήριο των Βρυξελλών έχει αλωθεί από τα μέσα από αριστερούς αγωνιστές. Και οι δύο πόλοι του νέου δικομματισμού μαλώνουν ποιος είναι το χαϊδεμένο παιδί των μονοπωλίων της ΕΕ.

Αφού μας βγάζουν από τον κόπο και τα λένε πλέον μόνοι τους, σε εμάς δε μένουν πολλά να πούμε. Ίσως μόνο να θυμίσουμε την περίφημη φράση που αποδίδεται στον Ανιέλι -και διατηρεί ακέραια την αξία της, ακόμα και αν δεν ειπώθηκε ακριβώς έτσι: ότι δηλαδή υπάρχει ένα είδος “Αριστεράς”, που είναι χρήσιμη, γιατί μπορεί να κάνει αυτά που δεν μπορεί να περάσει η Δεξιά.

Ή αλλιώς, όπως θα έλεγε και η Κομισιόν: Κάν’ το όπως ο ΣΥΡΙΖΑ…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: