Γυναίκες Ικαρίας: Να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Γάζα! Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες σπουδές!

H Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας και η Ομάδα Γυναικών Αγίου Κηρύκου Ικαρίας (μέλη ΟΓΕ) καλούμε τις γυναίκες να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις  που οργανώνονται σε όλη τη χώρα – 12 το μεσημέρι, στις πλατείες Αγ. Κηρύκου, Ευδήλου και Ραχών.   

H Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας και η Ομάδα Γυναικών Αγίου Κηρύκου Ικαρίας (μέλη ΟΓΕ) καλούμε τις γυναίκες να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις  που οργανώνονται σε όλη τη χώρα για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης στις γυναίκες και τα παιδιά τους, για να ζήσουν στη δική τους ανεξάρτητη πατρίδα στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τον λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Εμείς οι γυναίκες, οι μανάδες, στεκόμαστε μαχητικά στο πλευρό των παιδιών μας, που παλεύουν ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους, διεκδικώντας πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα. Δεν δεχόμαστε να γίνονται τα παιδιά μας κρέας για τα κανόνια και γρανάζια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Στεκόμαστε ενάντια σε αυτούς που στέλνουν εμάς και τις οικογένειές μας πιο βαθιά στο στόμα του λύκου.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και δίνουμε ραντεβού την Πέμπτη 1.2.2024

12 το μεσημέρι, στις πλατείες Αγ. Κηρύκου, Ευδήλου και Ραχών.   

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 

Να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Γάζα.

Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες σπουδές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: