Γιάννης Αγγέλου: Η όλο και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας την καθιστά στόχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Αγγέλου (Συνταγματάρχης ε.α.): «Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό: Τα πανάκριβα όπλα που φύγαν για την Ουκρανία από την Ελλάδα είναι όπλα επιχειρησιακά, δεν αποτελούν στοιχείο κανενός αποθέματος. Όλα αυτά τα όπλα τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός με το αίμα του και τον ιδρώτα του…»

Ο Γιάννης Αγγέλου, Συνταγματάρχης του Μηχανικού εν αποστρατεία, υποψήφιος ευρωβουλευτής και βουλευτής με το ΚΚΕ το 2019, συζητάει τηλεοπτικά στο thepressproject.gr με τη Λαμπρινή Θωμά και τον Θάνο Καμήλαλη, το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιούνη 2022, για την όλο και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Γιάννης Αγγέλου κατήγγειλε την όλο και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, με ευθύνη της σημερινής αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης που έστρωσε το έδαφος για την υπογραφή της Ελληνοαμερικανικής συμφωνίας μετατρέποντας ολόκληρη την Ελλάδα σε μια απέραντη στρατιωτική βάση.

Πρόσθεσε πως η εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας, «καθιστά την Ελλάδα στόχο, όπως κάθε χώρα που συνεργάζεται στενά με το ΝΑΤΟ σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, σημείωσε πως η επιθετικότητα της Τουρκίας ενθαρρύνεται από την πολιτική του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ που δεν θέλουν να τη χάσουν στον ανταγωνισμό τους με τη Ρωσία.

Δείτε τη συνέντευξη:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: