Τον απέλυσαν γιατί μετέφερε τα αιτήματα των εργαζόμενων! – Καταγγελία της ΕΦΕ για το πρακτορείο “Intime”

Η εργοδοσία επιθυμεί να μην ορθώνεται άχνα μέσα στους χώρους δουλειάς. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, που είναι και μέλος του ΔΣ, καθώς και η λοιπή διεύθυνση, προχωρούν σε μια τιμωρητική απόλυση για παραδειγματισμό προς όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους που συνεχίζουν να διεκδικούν. Δεν θα τους περάσει.

Ανακοίνωση-καταγγελία της ΕΦΕ για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση φωτορεπόρτερ από την εργοδοσία του πρακτορείου Intime, επειδή τόλμησε να μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζόμενων στη διεύθυνση του πρακτορείου.

Σήμερα μετά την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΦΕ, της απόφασης που έλαβε κατά πλειοψηφία το ΔΣ υπέρ της στήριξης των αιτημάτων των εργαζομένων του πρακτορείου intime photo agency, η οποία κοινοποιήθηκε αρχικώς στην εργοδοσία του εν λόγω πρακτορείου και έπειτα στα ΔΣ της ΕΦΕ, η εργοδοσία του intime photo agency προχώρησε σε απαράδεκτη και καταχρηστική απόλυση συναδέλφου, ο οποίος στοχοποιήθηκε από την εργοδοσία καθώς ο συνάδελφος υπήρξε ο κομιστής των αιτημάτων των εργαζομένων προς τη διεύθυνση του πρακτορείου.
Το ΔΣ της ΕΦΕ κατά πλειοψηφία στήριξε το αίτημα των εργαζομένων και ως εκ τούτου μετά την κλιμάκωση στην οποία προχώρησε η εργοδοσία ενάντια σε μέλος και συνάδελφο μας, το ΔΣ της ΕΦΕ καταγγέλει το γεγονός στα μέλη μας, απαιτεί την απόσυρση της απόλυσης και επιφυλάσσεται να προκηρύξει στάση εργασίας προκειμένου οι συνάδελφοι φωτορεπόρτερ σύσσωμοι να στηρίξουν και να απαιτήσουν να παρθεί πίσω η απόλυση.

Η εργοδοσία επιθυμεί να μην ορθώνεται άχνα μέσα στους χώρους δουλειάς. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, που είναι και μέλος του ΔΣ, καθώς και η λοιπή διεύθυνση, προχωρούν σε μια τιμωρητική απόλυση για παραδειγματισμό προς όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους που συνεχίζουν να διεκδικούν.

Δεν θα τους περάσει.
Θα μας βρουν απέναντι τους.

ΥΓ: Τα μέλη της ΕΦΕ δίνουν ραντεβού στις 12 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία του ΙΝΤΙΜΕ, την ώρα που ο απολυμένος συνάδελφος θα παραδίδει το υλικό του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: