Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας: Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Όλοι στη συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου και στις προσυγκεντρώσεις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, καλεί του εργαζόμενους στις κατασκευές, στην αυριανή συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου, Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα  6:30μμ. και στις προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και μαζικών φορέων στις 5:30μμ στην Πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά και στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, καλεί του εργαζόμενους στις κατασκευές, στην αυριανή συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου, Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα  6:30μμ. και στις προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και μαζικών φορέων στις 5:30μμ στην Πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά και στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Ολονυχτίς, το κράτος του Ισραήλ και οι ευρωατλαντικοί σύμμαχοί του σφυροκοπούσαν ανελέητα τον Παλαιστινιακό λαό, δολοφονώντας αθώους ανθρώπους, από εκείνη την ώρα έχουν μπλοκάρει –  διακόψει οποιαδήποτε δυνατότητα επικοινωνίας του παλαιστινιακού λαού με τον έξω κόσμο. 

Τα λιγοστά κανάλια επικοινωνίας και ενημέρωσης που μέχρι τώρα μετέδιδαν τη σφαγή και αποκάλυπταν το πραγματικό πρόσωπο του κράτους τρομοκράτη έχουν σιγήσει. 

Η προπαγάνδα του ισραηλινού στρατού, των μυστικών υπηρεσιών του, των ΗΠΑ και της Ε.Ε. οργιάζει και έχει κυριαρχήσει απόλυτα όπως μπορεί να διαπιστώσει οποιοσδήποτε παρακολουθεί τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είτε  πέφτουν θύματα της δολοφονικής προπαγάνδας, είτε συμμετέχουν σ’ αυτή..! 

Στέλνουμε στα σκουπίδια την ισραηλινή και ΑμερικανοΝΑΤΟική δολοφονική προπαγάνδα.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της Ν.Δ. που στηρίζει την ισραηλινή σφαγή απορρίπτοντας ακόμη κι αυτά τα σολομώντεια ψηφίσματα στον ΟΗΕ για “κατάπαυση του πυρός”. 

Η κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα που συνηγορούν στη στήριξή του Ισραήλ δεν είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας όπως παπαγαλίζουν, αλλά αντίθετα είναι με τη μεριά του “ληστή”, του “εγκληματία”. Η κυβέρνηση εμπλέκει τη χώρα στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, λειτουργώντας ως «πιστός» και «πειθήνιος υπηρέτης» της στρατιωτικής μηχανής του Ισραήλ  και του «αιμοσταγούς» ΝΑΤΟ .

Συνάδελφοι, είναι ώρα να βγούμε όλοι στους δρόμους με το συνδικάτο, να δώσουμε άμεση και δυναμική απάντηση στους «δολοφόνους» των γυναικόπαιδων και τους συνεργάτες τους..!            

Θα πρέπει παντού να ακουστεί το σύνθημα «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ», στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, τα Πανεπιστήμια στις πλατείες, στους χώρους άθλησης, τις γειτονιές και στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. 

Οι λαοί σε κάθε χώρα, (παρά την προσπάθεια που γίνεται από τις κυβερνήσεις των χωρών που «αγκαλιάζουν» τη κυβέρνηση μακελάρη του Ισραήλ να πέσει σιωπή,) πραγματοποιούν συγκλονιστικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Μαζί με τους λαούς αυτούς που αντιστέκονται βγαίνουμε κι εμείς στους δρόμους και απαιτούμε: 

  • Την άμεση αποχώρηση όλων των κατοχικών στρατευμάτων του Ισραήλ από τα παλαιστινιακά εδάφη και την αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.
  • Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού.
  • Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  • Να διακοπή ακαριαία κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Οι λαοί που αγωνίζονται για την ανεξαρτησία και τη ζωή τους δεν στηρίζουν τα κράτη δολοφόνους και τους συνεργούς τους στο έγκλημα..!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: