Στο κενό η προσπάθεια της συνδικαλιστικής μαφίας να αποκλείσει τη ΔΑΣ από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Απορρίπτει η Προσωρινή Διαταγή το βασικό αίτημα των εργατοπατέρων κατά των ταξικών δυνάμεων – Συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στις προσπάθεις για νέο νόθο συνέδριο από τους διορισμένους της εργοδοσίας

Αδειάζει η Προσωρινή Διαταγή που δημοσιεύτηκε σήμερα τους εκπροσώπους της συνδικαλιστικής μαφίας, αφού απορρίπτει το αίτημά τους για αποκλεισμό της ΔΑΣ από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ, στερώντας κάθε ίχνος νομιμοποίησης από το αφήγημα των εργατοπατέρων για “τραμπούκους” του ΠΑΜΕ. Από την άλλη ο διορισμός τους στην προσωρινή διοίκηση σημαίνει πως οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να εφησυχάζουν, αλλά να βρίσκονται σε εγρήγορση, ενόψει μιας νέας απόπειρας να γίνει νόθο συνέδριο της ΓΣΕΕ το φθινόπωρο. Μια πρώτη απάντηση μπορεί να δοθεί με την απεργία και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την Πρωτομαγιά. Ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΔΑΣ αναφέρει:

«Απέτυχε η προσπάθεια της πλειοψηφίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ αποκλεισμού της ΔΑΣ -της δεύτερης σε εκλογική δύναμη συνδικαλιστικής παράταξης- από τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ, προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ήδη με τον αποκλεισμό μας από Επιτροπές, όπως του άρθρου 15, την Διοίκηση ΟΑΕΔ κλπ.

Η Προσωρινή Διαταγή, που δημοσιεύθηκε σήμερα, απορρίπτει το βασικό αίτημα τον 61 Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και Ομοσπονδιών να είναι η ΔΑΣ εκτός της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με τον ισχυρισμό που προέβαλαν ότι οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ είναι τραμπούκοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης κλπ.

Παρόλα αυτά, ο διορισμός στην προσωρινή Διοίκηση της ΓΣΕΕ, της συνδικαλιστικής μαφίας καθώς και εργοδοτών ως εκπροσώπων των εργαζομένων, εγγυάται την προσπάθεια για ένα νέο νόθο Συνέδριο.

Δεν αποδεχόμαστε να διορίζουν και να βαφτίζουν καραμπινάτους εργοδότες, εκπροσώπους των εργαζομένων.

Με το νέο χρονικό περιθώριο που έχουν, αφού τελειώσει η τουριστική περίοδος και οι διακοπές τους, θα συνεχίσουν τις διακοπές σε νέα πεντάστερα ξενοδοχεία, επιδιώκοντας την πραγματοποίηση ενός νόθου Συνεδρίου.

Τίποτα όμως δεν τελείωσε.

Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα να συνεχίσουμε τον αγώνα για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική, αποφασιστική απάντηση με την απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε όλη την Ελλάδα.

Να γιορτάσουμε με χιλιάδες εργάτες, γυρνώντας την πλάτη στην συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ.

Να τιμήσουμε τους νεκρούς της τάξης μας, τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ και τα 133 χρόνια από την αιματοβαμμένη εργατική πρωτομαγιά του Σικάγο».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: