Στην αντιλαϊκή – αντεργατική – αντισυνταξιουχική επέλαση απαντάμε με πιο δυναμικούς αγώνες

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας, καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 24/9 και στην Παναττική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, την Τρίτη 1/10, ενώ διοργανώνει σύσκεψη την Πέμπτη 26/9 για ενημέρωση και οργάνωση του αγώνα.

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας, καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη, και στην Παναττική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, την Τρίτη 1 Οκτώβρη, Παγκόσμια Ημέρα των Συνταξιούχων. Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου σημειώνονται τα εξής:

Συνάδελφοι

Οργανώνουμε την δράση μας.

Παλεύουμε για να μη καταργηθεί η κοινωνική ασφάλιση.

Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Την Πέμπτη 26/9 στα γραφεία του Συνδέσμου (Πατησίων 4, Α’ όροφος), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη. Θα γίνει ενημέρωση για το μέλλον των συντάξεών μας (κύρια, επικουρική, εφάπαξ και Μετοχικό).

Την Τρίτη 1 Οκτώβρη, Παγκόσμια Ημέρα των Συνταξιούχων, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στο πλαίσιο του δεκαήμερου αγωνιστικών κινητοποιήσεων της, πραγματοποιεί Παναττική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) στις 10:00 το πρωί.

Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας.

Είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες και απαιτούμε:

Να δοθούν άμεσα αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις.

Κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου) και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. Κανένας επανυπολογισμός στις συντάξεις.

Όχι στη μείωση του αφορολόγητου.

Άμεση απόδοση των πληρωμένων δώρων μας, όχι στα επιδόματα.

Ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων μας. Άμεση καταβολή των συντάξεων και επανέκδοση των εκκαθαριστικών. Άμεση κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Αποκλειστικά δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, κατάργηση και απαγόρευση σε κάθε εμπορευματοποίηση.

Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, από όλο το αντισυνταξιουχικό – αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις.

Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ό,τι ακόμα οι κυβερνήσεις αυθαίρετα παρακρατούν σε κύριες – επικουρικές συντάξεις.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και διεκδικούμε όσα οι σύγχρονες ανάγκες μας απαιτούν.

Είναι εφικτό ο τεράστιος πλούτος που από εμάς και τα παιδιά μας, συσσωρεύεται,  να βελτιώσει την ζωή μας.

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας καλεί σε σύσκεψη, την Πέμπτη 26/9/2019, στις 11 το πρωί, στα γραφεία του (Πατησίων 4 – 1ος όροφος):

«Α) Για να ενημερωθούμε σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά. Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, το βέβαιο είναι ότι θα κλιμακωθεί  η επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων μας σε συνέχεια των αντισυνταξιουχικών μέτρων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Β) Να ετοιμαστούμε για την συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας που αποφάσισε η ΣΕΑ,  Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις όπως και για την μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 1η Οκτώβρη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 10 το πρωί στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα συνταξιούχων».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: