ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής: Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 8 Νοέμβρη

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Κλιμακώνουμε το επόμενο διάστημα και καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση του Συνδικάτου μας τις τελευταίες μέρες με συνεχείς παρεμβάσεις, περιοδείες και συζητήσεις με συναδέλφους, με αφορμή την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού και την ενεργή εμπλοκή και συνεργασία της χώρας με την κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. 

Συγκεκριμένα το Συνδικάτο μας πραγματοποίησε περιοδείες και συσκέψεις, σε πιάτσες με επισιτιστικά καταστήματα, σε μεγάλα Ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής με ανακοινώσεις και ψηφίσματα στήριξης των Παλαιστινίων και άμεσης απεμπλοκής της χώρας μας από τον πόλεμο. Αναρτήθηκαν πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης που αναδεικνύουν το ζήτημα και ενώ συνεχίζετε έμπρακτα η ενεργή συμμετοχή μας στο κύμα συμπαράστασης που έχει ξεσηκωθεί σε όλο τον κόσμο κατά της παρατεταμένης δολοφονίας αμάχων που πραγματοποιείται στην Γάζα, παρά την προσπάθεια φίμωσης και τρομοκρατίας από τις κυβερνήσεις με απαγορεύσεις, συλλήψεις κλπ. όπως συνέβη και με τους συναδέλφους μας από τα Starbucks στην Αμερική τους οποίους μήνησε η εργοδοσία, γεγονός που καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή. 

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Κλιμακώνουμε το επόμενο διάστημα και καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας, την Τετάρτη 8/11, 7:00μμ, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΟΥ!

Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: