ΣΕΤΕΠΕ: Να εφαρμοστεί άμεσα η ΚΥΑ που ορίζει ότι σε ακραίες καιρικές συνθήκες δεν γίνονται διανομές 

Πολλοί εργοδότες παρουσιάζονται ως πονόψυχοι και λένε «να μη βγει ο πακετάς με αυτή τη βροχή» αλλά όταν πέσουν πολλές παραγγελίες «ε, βάλε πλάτη να βγει η δουλειά»…

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες του ίδιου σκηνικού: πλημμυρισμένοι δρόμοι σε όλη τη Θεσσαλονίκη, μετά από μία δεκάλεπτη μπόρα και να βλέπουμε διανομείς να δουλεύουν κανονικά, να πηγαίνουν τις παραγγελίες λες κι έχει ξαστεριά. Πολλοί εργοδότες παρουσιάζονται ως πονόψυχοι και λένε «να μη βγει ο πακετάς με αυτή τη βροχή» αλλά όταν πέσουν πολλές παραγγελίες «ε, βάλε πλάτη να βγει η δουλειά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα, και δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα είναι και η τελευταία. Τονίζουμε επομένως ξανά τα εξής:

  • Να εφαρμοστεί άμεσα η ΚΥΑ που ορίζει ότι σε ακραίες καιρικές συνθήκες δεν γίνονται διανομές 
  • Κανείς διανομέας να μη δεχτεί να βγει σε διανομή μέχρι να σταματήσει η μπόρα, και να περάσουν και κάποια λεπτά για να καθαρίσουν οι δρόμοι

Ο κάθε διανομέας έχει συμφέρον να παλέψει μέσα από το ΣΕΤΕΠΕ για να μην βγαίνει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, να μπει η ειδικότητά του στα ΒΑΕ, να είναι η συντήρηση και οι βενζίνες του δίκυκλου ευθύνη του εργοδότη, όπως κι ο εξοπλισμός του αναβάτη. Να παλέψει για ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς, με εξασφαλισμένα επιδόματα. 

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΜΠΟΡΑ ΚΛΠ  ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.

                           ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ! 

ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: