ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των ναυτεργατών η πάλη θα τη σπάσει!

Σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο το πρωί στο Πρωτοδικείο Πειραιά, καλούν τα ναυτεργατικά Σωματεία, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), με σκοπό να τρομοκρατήσει και να απαγορεύσει την απεργία στα καράβια όλης της χώρας που έχει προκηρυχτεί στις 10 Ιούνη.

Σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 9 Ιούνη στις 8.30 το πρωί, στο Πρωτοδικείο Πειραιά, καλούν τα ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝ – «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» – ΠΕΕΜΑΓΕΝ, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), με σκοπό να τρομοκρατήσει και να απαγορεύσει την απεργία στα καράβια όλης της χώρας που έχει προκηρυχτεί στις 10 Ιούνη. Η εκδίκαση των μέτρων θα γίνει την στις 9 π.μ.

Σε κοινή ανακοίνωση τα ναυτεργατικά Σωματεία επισημαίνουν:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 

ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

Με εκβιαστικές – τρομοκρατικές μεθόδους, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), προχώρησε σήμερα σε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος των ναυτεργατικών σωματείων, ενάντια στην απόφαση τους για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 Ιούνη.

Απόφαση για απεργία στις 10 Ιούνη έχει πάρει η ΓΣΕΕ, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και χιλιάδες συνδικάτα σε όλη την Ελλάδα με βασικό αίτημα να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα! 

Η πρόθεση τους να βγάλουν αυτή την απεργία  παράνομη είναι τροχιοδεικτική βολή, για το τι θα επακολουθήσει το επόμενο διάστημα σε όλους τους κλάδους!

Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και με τις προηγούμενες κατ΄ εντολή των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των τραπεζιτών,   θέλουν με την εφαρμογή του πολυνομοσχεδίου – τερατούργημα, να συντρίψουν το 8ωρο, τις ΣΣΕ, τη συνδικαλιστική δράση, να μετατρέψουν κάθε καράβι και χώρο δουλειάς, σε εργασιακά γκέτο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών, να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων  την Τετάρτη 9 Ιούνη στις 08:30 το πρωί στο Πρωτοδικείο  Πειραιά.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Όλοι στην περιφρούρηση της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας την Πέμπτη 10 Ιούνη, η καταδίκη της εργοδοτικής τρομοκρατίας και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, θα κριθούν στους καταπέλτες των πλοίων.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Ν.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

 

8 Ιούνη 2021

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: