Πελετίδης προς εργαζόμενους του Δήμου: «Τιμάτε την έννοια εργαζόμενος. Είσαστε φωτεινό παράδειγμα του δρόμου που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι»

“Σας ευχαριστώ επίσης γιατί αποδεικνύετε στην πράξη ότι η κινητήρια δύναμη προόδου είναι ο εργαζόμενος και όχι οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Ο Δήμος μας ακολουθεί τον άλλο δρόμο λειτουργίας της πόλης, όχι των ομίλων, όπως κάνουν πάρα πολλοί Δήμοι που παραχωρούν τις υπηρεσίες τους στους μεγαλοεργολάβους.”

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τους εργαζόμενους στον Ηλεκτροφωτισμό και στην Αυτεπιστασία του Δήμου και αντάλλαξε ευχές μαζί τους για τις γιορτές.

Μιλώντας προς τους εργαζόμενους ο Κ. Πελετίδης τόνισε: 

«Χρόνια πολλά και καλά σε σας και στους αγαπημένους σας.

Σας ευχαριστώ εκ μέρους του πατραϊκού λαού γιατί τιμάτε την έννοια εργαζόμενος, γιατί δεν είστε αποξενωμένοι από την εργασία, δημιουργείτε και η πόλη μας απολαμβάνει αυτή την προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ επίσης γιατί αποδεικνύετε στην πράξη ότι η κινητήρια δύναμη προόδου είναι ο εργαζόμενος και όχι οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Ο Δήμος μας ακολουθεί τον άλλο δρόμο λειτουργίας της πόλης, όχι των ομίλων, όπως κάνουν πάρα πολλοί Δήμοι που παραχωρούν τις υπηρεσίες τους στους μεγαλοεργολάβους.

Είσαστε φωτεινό παράδειγμα του δρόμου που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι.

Να έχετε δύναμη και υγεία». 

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: