Ομοσπονδία Οικοδόμων: Κάτω τα χέρια από τους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι συνάδελφοι Πρόεδροι των σωματείων

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας καταγγέλλει, για ακόμη μια φορά, το όργιο καταστολής της κυβέρνησης ενάντια στους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ».

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας καταγγέλλει, για ακόμη μια φορά, το όργιο καταστολής της κυβέρνησης ενάντια στους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ».

Οι μονάδες καταστολής, που έχουν στρατοπεδεύσει εδώ και καιρό στο εργοστάσιο, κάνοντας τους ελεγκτές για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει για λογαριασμό των «επενδυτών», ξαναχτύπησαν το πρωί τους συναδέλφους απεργούς που περιφρουρούσαν τις αποφάσεις τους, για επιστροφή των απολυμένων και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η εργοδοσία με το στρατό της, τους ΜΑΤατζήδες, επιτέθηκε με βία και χημικά ενάντια στους απεργούς, δίνοντας εντολή στα «όργανα της τάξης» να συλλάβουν τον Γιάννη Φραγγίδη, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της “ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ” και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) καθώς και τον Άρη Μερκενίδη, Πρόεδρο του Σωματείου Πωλητών – Οδηγών και Βοηθών Β. Ελλάδας, επίσης εργαζόμενο στο εργοστάσιο.

Αυτή η «κανονικότατα», που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση, θα τσακιστεί στην αποφασιστικότητα των εργαζομένων, στην οργάνωση και αλληλεγγύη τους. 

Κάτω τα χέρια από τους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι συνάδελφοι Πρόεδροι των σωματείων.

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ»

Ο αγώνας του λαού μας για τη ζωή του θα είναι αυτός που τελικά θα αντιμετωπίσει την καταστολή, την ανέχεια, την αντεργατική πολιτική και τον πόλεμο, που δεχόμαστε για να θωρακιστούν και να διευρυνθούν τα κέρδη των λίγων.

Ο δικός μας αγώνας θα γίνει καταλύτης για θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα που θα έχουν επίκεντρο τις μεγάλες εργατικές, λαϊκές ανάγκες.

Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: