Να βεβαιώσουν ότι χιόνιζε ζητάνε από τους εργαζόμενους τα αφεντικά των Σούπερ Μάρκετ! – Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Είναι άθλιοι!

“Αν η εργοδοσία θέλει βεβαιώσεις ας απευθυνθεί στον κο Χρυσοχοϊδη και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που έκανε αυστηρές συστάσεις για “ακραία” και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.”

Ανοκοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας:

Οι εργοδότες των supermarket, οι οποίοι μέσα στην πανδημία έχουν σκάσει από τα κέρδη και  οι εργαζόμενοι έχουμε γονατίσει στη δουλειά, μας ζητάνε να βεβαιώσουμε ότι χθες 16/2 χιόνιζε, ότι τα ΜΜΜ καθηλώθηκαν και ο κρατικός μηχανισμός κατέρρευσε για ακόμα μια φορά. Μας ζητάνε να προσκομίσουμε βεβαίωση από το Δήμο για τη μη δυνατότητα μετακίνησης προκειμένου να μην μας χρεωθεί άδεια ή ρεπό!

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας προχώρησε σε τηλεφωνική  παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας την άμεση παρέμβαση του προκειμένου να εξασφαλιστεί το μεροκάματο όλων των συναδέλφων που λόγω της χιονόπτωσης δεν ήταν δυνατή η προσέλευση τους στην εργασίας τους.

Αν η εργοδοσία θέλει βεβαιώσεις ας απευθυνθεί στον κο Χρυσοχοϊδη και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που έκανε αυστηρές συστάσεις για “ακραία” και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ OΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: