Μήνυμα του ΠΑΜΕ στα τουρκικά στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας (ΒΙΝΤΕΟ) – Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς

Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό

Μήνυμα αλληλεγγύης στα Τουρκικά στέλνει το ΠΑΜΕ, στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Δείτε το βίντεο (επιλέξτε τη σχετική ένδειξη για υπότιλους στα ελληνικά):

Κάλεσμα σε όλα τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα της Ελλάδας να εκφράσουν τη στήριξη και αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από τον σεισμό απευθύνει το ΠΑΜΕ, προσθέτοντας ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση υλικής βοήθειας, τα είδη που χρειάζονται και τα σημεία παράδοσης.

Το ΠΑΜΕ επισημαίνει ότι «στέκεται στο πλευρό των αδελφών μας, των εργαζομένων και των λαών της Τουρκίας, της Συρίας, του Λιβάνου και όλων των γειτονικών χωρών που επλήγησαν από τον τεράστιο σεισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας, 6 Φλεβάρη. Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις εικόνες, ειδικά από την περιοχή στο επίκεντρο του σεισμού που για μια ακόμη φορά τα φυσικά φαινόμενα έχουν θύμα τον φτωχό λαό.

Από τις πρώτες ώρες του σεισμού το ΠΑΜΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με τα Συνδικάτα της Τουρκίας, της Συρίας και των άλλων περιοχών που επλήγησαν. Το ΠΑΜΕ, στέλνοντας μήνυμα αδελφοσύνης και αλληλεγγύης, μετέφερε την ετοιμότητα των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας να στηρίξουν με όποιον δυνατό τρόπο τους συναδέλφους τους στις πληγείσες περιοχές. Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό».

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

 Σημεία και ώρες παράδοσης υλικών

  • Αθήνα

Στα γραφεία του ΠΑΜΕ, Αγίας Φιλοθέης 5β, τηλ. 210-3833786 (Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. .- 7 μ.μ., Σάββατο 9 π.μ. – 1 μ.μ.).

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, τηλ. 210 3827122 (Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 8 μ.μ.).

  • Πειραιάς

Εργατικό Κέντρο, Ομ. Σκυλίτση 19, τηλ. 210 4100830 (Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 7 μ.μ.).

  • Λαύριο

Εργατικό Κέντρο, Δανουκάρα 7, τηλ. 2292025328 (καθημερινά 9 π.μ. – 1 μ.μ.).

  • Μυτιλήνη

Εργατικό Κέντρο Λέσβου, στη Χρυσομαλλούσα, Βαλαωρίτου και Δαβάκη γωνία (Δευτέρα – Παρασκευή 8 π.μ. – 2 μ.μ.).

  • Γιάννενα

Συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων (Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 8 μ.μ.).

  • Λαμία

Συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας, Λεωσθένους 9, 1ος όροφός. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2231181376, 6977257211, 6945896705.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: