Με τις ζωές μας δε θα παίζει κανείς! – Παρέμβαση του Σωματείου στον ΑΒ Βασιλόπουλο Πετραλώνων, κρυμμένος ο διευθυντής

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας έκανε παρέμβαση σε ένα Σούπερ Μάρκετ με καταγγελίες για δεκάδες κρούσματα. Ο διευθυντής κρύφτηκε, ενώ οι εργαζόμενοι πήραν κουράγιο και οι πελάτες υποστήριζαν τις διεκδικήσεις τους. Ο αγώνας είναι το μόνο όπλο που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, απέναντι στην πανδημία της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Η μόνη ασπίδα για τους εργαζόμενους είναι το σωματείο τους, ο συλλογικός αγώνας και η διεκδίκηση.

Αυτή την απλή αλήθεια απέδειξε στην πράξη η σημερινή παρέμβαση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας στον ΑΒ Βασιλόπουλο στα Πετράλωνα, ένα κατάστημα όπου υπάρχουν καταγγελίες για δεκάδες κρούσματα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί της εργοδοσίας, που θέτει σε κίνδυνο τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τις οικογένειές τους.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της παρέμβασης; Να σπάσει το τείχος του φόβου και να αλλάξει πλευρά. Ο διευθυντής του καταστήματος ήταν κρυμμένος και εξαφανισμένος, οι εργαζόμενοι αναθάρρησαν, ενώ και οι καταναλωτές στήριζαν τις δίκαιες διεκδικήσεις τους. Ο αγώνας είναι το μόνο όπλο που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, απέναντι στην πανδημία της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: