Καταγγελία ΔΑΣ: Έστησαν αστυνομικό μηχανισμό στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Η πρεμούρα τους για την καταστολή του εργατικού κινήματος αποτυπώνεται με την παρουσία αστυνομικών στο γραφείο 14 στο δεύτερο όροφο του κτιρίου της ΣΤΑΣΥ στο κέντρο της Αθήνας.
Με ΜΑΤ και βία δεν βγαίνει η πανδημία. Πάρτε τώρα μέτρα για τη συγκοινωνία

Ανακοίνωση της ΔΑΣ στον ΟΑΣΑ για το στήσιμο αστυνομικού μηχανισμού στα γραφεία διοίκησης της ΣΤΑΣΥ

«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που στη φαρέτρα των μέτρων για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής έφτασε στο σημείο να στήσει μηχανισμό της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ! Η πρεμούρα τους για την καταστολή του εργατικού κινήματος αποτυπώνεται με την παρουσία αστυνομικών στο γραφείο 14 στο δεύτερο όροφο του κτιρίου της ΣΤΑΣΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Θέλουν και με αυτόν τον τρόπο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να εντείνουν το κυνήγι του λαϊκού κινήματος, κάθε οργανωμένης διαμαρτυρίας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και ταυτόχρονα να επιβάλουν στους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες σιγή ιχθύος. Αντί η κυβέρνηση να δώσει λεφτά για να πυκνώσουν τα δρομολόγια στα ΜΜΜ δίνει λεφτά σε αστυνομικούς για πύκνωση της καταστολής.

Δεν θα τους περάσει. Το οργανωμένο κίνημα δεν τρομοκρατείται. Τα δικαιώματά μας τα έχουμε κερδίσει με αιματηρούς αγώνες. Με ΜΑΤ και βία δεν βγαίνει η πανδημία. Πάρτε τώρα μέτρα για τη συγκοινωνία»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: