Η τρομοκρατία της UNISOL δεν θα περάσει! Για συνδικαλιστική δράση διώκεται μέλος της Διοίκησης του ΕΚ Πάτρας και της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων

Η μεθόδευση απόλυσης, του μέλους της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας θα πέσει στο κενό. Το συνδικάτο Οικοδόμων τους προειδοποιεί, ότι όσες χαλκευμένες και ανυπόστατες κατηγορίες εφεύρουν και στήσουν θα πέσουν στο κενό.

Καταγγελία του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας:

Κάτω τα χέρια από τους πρωτοπόρους συνδικαλιστές

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές που διεκδικούν τις υπερωρίες αυτών και των συναδέλφων τους, που διεκδικούν τα υπερωριακή απασχόλησή τους, που διεκδικούν να μην δουλεύουν παράνομα τις Κυριακές. 

Η μεθόδευση απόλυσης, του μέλους της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας θα πέσει στο κενό. Το συνδικάτο Οικοδόμων τους προειδοποιεί, ότι όσες χαλκευμένες και ανυπόστατες κατηγορίες εφεύρουν και στήσουν θα πέσουν στο κενό. Τα μέλη και στελέχη του Συνδικάτου Οικοδόμων της Πάτρας και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, είναι γνωστά στην πόλη μας, στους χώρους δουλειάς και στην ευρύτερη περιοχή, η διοίκηση της εταιρείας UNISOL είναι γελασμένη αν νομίζει πως θα γονατίσει τους πρωτοπόρους Συνδικαλιστές. Το Εργατικό Κίνημα και το Συνδικάτο Οικοδόμων έχει τεράστια πείρα στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων, έχει συγκρουστεί με εταιρείες κολοσσούς στον κλάδο και έχει φέρει νικηφόρα αποτελέσματα. Η προσπάθεια της εταιρείας να απολύσει τον συνδικαλιστή, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου για να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει ανεξέλεγκτα θα πέσει στο κενό. Οι εργαζόμενοί δεν θα δουλεύουν με όρους γαλέρας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, έως ότου φορτωθούν όλα τα φορτηγά, με αυτό να συμβαίνει πολλές φορές αργά την νύχτα, τις Κυριακές κτλ.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη, κάθε ενέργεια για ποινικοποίηση της Συνδικαλιστικής δράσης.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων καλεί μέσω αυτού του Δ.Τ την Επιθεώρηση Εργασίας, το ΙΚΑ και όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να προχωρήσουν σε εβδομαδιαίους ελέγχους στην συγκεκριμένη επιχείρηση, από τα ωράρια, την επικόλληση των υπερωριακών ενσήμων, τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ακόμα και  τους ταχογράφους των φορτηγών της εταιρείας, για να αποδειχθεί το ωράριο εργασίας και ανάπαυσης  των οδηγών κτλ. 

Η Τρομοκρατία της UNISOL απέναντι στους εργαζόμενους δεν θα περάσει.

Εργαζόμενοι (στην εταιρεία) μην γονατίσετε μπροστά στην τρομοκρατία της εργοδοσίας, διχαστείτε και έρθετε αντιμέτωποι με το συνάδελφό σας, εσείς ίδιοι χάνετε τα χρήματα από την υπερωριακή απασχόληση και την ασφαλιστική σας κάλυψη. Συνάδελφοι αυτό που φοβάται περισσότερο η κάθε εργοδοσία, είναι να μην την φοβούνται οι εργαζόμενοι 

Καλούμε του εργαζόμενους στην UNISOL, να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργία στις 10 Ιούνη και στην συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: