Γιώργος Πέρρος: Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία αναδεικνύουν τη μεγάλη δύναμη της εργατικής τάξης όταν αγωνίζεται (AUDIO)

η αντίδραση των εργαζομένων αφορά τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όχι μόνο τον αντιασφαλιστικό νόμο – Oι μέρες αυτές αναδεικνύουν τη μεγάλη δύναμη της εργατικής τάξης όταν απεργεί, όταν αγωνίζεται.

Στις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις στη Γαλλία αναφέρθηκε ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, με αφορμή την διήμερη παρουσία του στο Παρίσι, στο πλαίσιο αντιπροσωπείας των ταξικών συνδικάτων της χώρας μας.

Ο Γ. Πέρρος μίλησε για τις συγκλονιστικές εικόνες στους δρόμους όλων των πόλεων της χώρας, που έχουν πλημμυρίσει από κόσμο που διαδηλώνει, ανάμεσά τους και Έλληνες μετανάστες και τόνισε ότι είναι ελπιδοφόρο ότι ο λαός διεκδικεί μια ζωή με δικαιώματα.

Σημείωσε ότι η αντίδραση των εργαζομένων αφορά τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όχι μόνο τον αντιασφαλιστικό νόμο, ενώ υπογράμμισε πως οι μέρες αυτές αναδεικνύουν τη μεγάλη δύναμη της εργατικής τάξης όταν απεργεί, όταν αγωνίζεται.

Ο Γ. Πέρρος αναφέρθηκε ακόμη στις κινητοποιήσεις που γίνονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ κάλεεσε τέλος το λαό να οργανωθεί, να δυναμώσει τα συνδικάτα και το εργατικό κίνημα, αλλά και να ενισχύσει το ΚΚΕ, γιατί η ψήφος του θα έχει αξία την επόμενη μέρα.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: