Εργατικό Κέντρο Νομού Σάμου: Λογαριασμός αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάναμε πρόσφατα και με τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία-Συρία, όπως κάνουμε πάντα σε όλους τους λαούς και τους εργαζόμενους που δοκιμάζονται. Κανένας δεν είναι μόνος του!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΤΟΥΣ  ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  Μόνο ο λαός σώζει το λαό! Οργανώνουμε τώρα την αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας & των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές!

    Η κατάσταση στις περιοχές που επλήγησαν είναι δραματική. Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μίας ανείπωτης καταστροφής. Ήδη από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία μετράμε απώλειες ανθρώπινων ζωών, καταστροφές σπιτιών, περιουσιών. Χωριά σε ολόκληρη τη Θεσσαλία πνίγονται εδώ και μέρες από την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού, την ανυπαρξία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, από τα βουλωμένα φρεάτια, τα ακαθάριστα ρέματα. Είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ και των άλλων αστικών κομμάτων, που βάζουν τις ζωές των ανθρώπων του μόχθου στο ζύγι του κόστους για το κράτος και του οφέλους για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

    Η επιλεκτική ανικανότητα του κράτους και της κυβέρνησης του είναι  ξανά στο αντιλαϊκό προσκήνιο έπειτα από τις φονικές πλημμύρες, αφού από την μία με ένα κουμπί πλειστηριάζουν εκατοντάδες σπίτια καθημερινά εργαζόμενων συναδέλφων μας, αμέσως δίνουν εκατομμύρια κρατικό χρήμα σε εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανους ,επιλέγουν όμως να μη δώσουν ούτε ένα ευρώ για την προστασία της υγείας και της ζωής μας. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να στείλει ΜΑΤ και δυνάμεις καταστολής απέναντι στους πληγέντες κατοίκους των περιοχών.

   Το Εργατικό Κέντρο Σάμου συλλυπείται τις οικογένειες των θυμάτων από τις καταστροφές και την ειλικρινή στήριξη μας σε όλους τους πληγέντες που έχουν υποστεί ζημιές. Καλούμε το λαό, τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους φορείς των νησιών να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Οι εικόνες που λαμβάνονται καθημερινά από σωματεία, νεολαίους και απλό κόσμο να συνδράμει στο ξελάσπωμα και καθαρισμό των σπιτιών είναι συγκλονιστική.

   Έπειτα από επικοινωνία με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, θεωρούμε ότι θα βοηθούσε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και να συνδράμουμε οικονομικά στέλνοντας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με ό,τι ποσό επιθυμεί ο καθένας, είτε ατομικά, είτε ως σύλλογος/φορέας, έτσι ώστε να αγοραστούν με τα χρήματα ό,τι υπάρχει πραγματικά ανάγκη με βάση και την εξέλιξη της κατάστασης.

Λογαριασμός Αλληλεγγύης για πλημμυροπαθείς Λάρισας και Θεσσαλίας 

Εθνική Τράπεζα: GR0701103970000039729617843

Δικαιούχος: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λάρισας

   Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάναμε πρόσφατα και με τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία-Συρία, όπως κάνουμε πάντα σε όλους τους λαούς και τους εργαζόμενους που δοκιμάζονται. Κανένας δεν είναι μόνος του!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ  ΣΑΜΟΥ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: