ΕΚΑ: Απεργία στις 3 Ιούνη – Να μην κατατεθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο • ΠΑΜΕ: Δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης στα Προπύλαια

Όλοι και όλες στην απεργία στις 3 Ιούνη και στη συγκέντρωση στις 10 π.μ. στα Προπύλαια – Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα! Να μείνει στα χαρτιά!

Απεργία στις 3 Ιούνη με αίτημα να μην κατατεθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα Εργασιακά αποφάσισε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης.

Να συμμετέχουν στην απεργία στις 3 Ιούνη και στη συγκέντρωση στις 10 π.μ. στα Προπύλαια καλεί όλους τους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ. Στο κάλεσμά του αναφέρει:

«Δίπλα στις αποφάσεις δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για απεργία στις 3 Ιουνίου ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο, προστέθηκε πριν λίγο και η απόφαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν τώρα αγωνιστικές, απεργιακές αποφάσεις, να προετοιμάσουν τη δράση τους για την επιτυχία της απεργίας και της κλιμάκωσης του αγώνα. Να βρεθούν μέσα στους χώρους δουλειάς, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους. Ήδη αρκετές συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν προγραμματίσει γενικές συνελεύσεις με όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης στις 3 Ιούνη, στις 10 π.μ. στα Προπύλαια.

Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα!

Να μείνει στα χαρτιά!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: