Δυνατός Λαός με δυνατό ΚΚΕ

Τους ξεγύμνωσε όλους χτες στην τηλεμαχία ο Κουτσούμπας. Μόνοι τους και όλοι μας μαζί με μπροστάρη το ΚΚΕ. Το δρόμο τον έδειξαν οι φοιτητές.

Τους ξεγύμνωσε όλους χτες στην τηλεμαχία ο Κουτσούμπας. Φάνηκε καθαρά, ξεκάθαρα, το κοινό τους πρόγραμμα και οι συγκλίσεις τους στην πολιτική όλων εναντίον του λαού, που προσπαθούσαν να τη συγκαλύψουν με ψεύτικη, ακατάσχετη, ανέξοδη προεκλογική παροχολογία και υποσχέσεις. Και τι είδους υποσχέσεις; Διάφορα pass, δελτία ζητιανιάς δηλαδή, και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Έχουν κοινό πρόγραμμα γιατί όλοι τους υπηρετούν και υλοποιούν αποφάσεις και οδηγίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Απέναντί τους ο λαός με μόνο κόμμα να τον υποστηρίζει το ΚΚΕ, όπως δηλαδή κάνει πάντα το ΚΚΕ καθημερινά και όχι μόνο προεκλογικά. Αυτό πρέπει να κατανοήσει και ο λαός: Ότι δηλαδή αυτός θα είναι πιο δυνατός και θα τον υπολογίζουν, μόνο αν είναι το ΚΚΕ δυνατό μέσα και έξω από την βουλή.

Μοναδικός αντίπαλος όλων τους, ο λαός και το ΚΚΕ. Το έδειξαν πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα, όλοι τους, μαζί, να συζητούν τη συνεργασία τους για να διώξουν τον κομμουνιστή Δήμαρχο Πελετίδη. Το ίδιο και με τη συνεργασία τους στην εκλογή του προεδρείου της ΓΣΕΕ, για να συνεχίσει να είναι εργοδοτική, αναξιόπιστη, και να μην υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Μόνοι τους και όλοι μας μαζί με μπροστάρη το ΚΚΕ. Το δρόμο τον έδειξαν οι φοιτητές.

Θάνος Βασιλόπουλος
Παιδίατρος Εντατικολόγος, Συνταξιούχος γιατρός ΕΣΥ, Πρώην διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

 

Φωτογραφία: Dimitris Kapantais / SOOC

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: