Βούλγαρος υπ. Άμυνας: Πυροβολήστε τους μετανάστες!

Ο Βούλγαρος αξιωματούχος με άκρατο κυνισμό αναδεικνύει το αληθινό  πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη στο σύνολό τους. Θα πρέπει να αναπτύξουμε δυνάμεις του ΝΑΤΟ ή της ΕΕ στην Ιταλία και την Ελλάδα και να υπερασπιστούμε τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη χρήση όπλων αν χρειαστεί», δήλωσε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας Κρασιμίρ  Καρακατσάνοφ.

Ο Καρακατσάνοφ, που ανήκει στο κόμμα Ενωμένων Πατριωτών της άκρας δεξιάς,  δήλωσε επίσης ότι θέλει να τριπλασιάσει τον αριθμό των Βούλγαρων στρατιωτών που περιφρουρούν τα σύνορα της χώρας του, για να αποτραπεί και άλλο η μετανάστευση.

Ο Βούλγαρος αξιωματούχος με άκρατο κυνισμό αναδεικνύει το αληθινό  πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτοί που βομβαρδίζουν τους λαούς, που δημιουργούν τη φτώχεια και όλες εκείνες τις συνθήκες για να ξεριζώνονται οι άνθρωποι από τον τόπο τους, μιλάνε τώρα για περισσότερη καταστολή.

Οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές προς τις χώρες της Ευρώπης, ως αποτέλεσμα πολιτικών αποφάσεων και στρατιωτικών  επιχειρήσεων που εμπλέκεται  ή συμμετέχει ανοιχτά η ΕΕ (με την πλήρη αποδοχή όλων των ενεργειών και αποφάσεών της από την ελληνική κυβέρνηση) δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με σιδερόφραχτα σύνορα και καταστολή.

Ακόμα περισσότερη καταστολή σημαίνει ακόμα περισσότεροι νεκροί μετανάστες και πρόσφυγες στα σύνορα. Σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη «ταρίφα» για τα δουλεμπορικά κυκλώματα.

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες· αναδείχνοντας και παλεύοντας ενάντια στις αιτίες που γεννάνε την προσφυγιά και τη μετανάστευση. Το ίδιο το σύστημα της εκμετάλλευσης, που γεννάει πολέμους και δεν έχει τίποτα πια να προσφέρει στους λαούς παρά μόνο περισσότερη φτώχεια, δυστυχία και θάνατο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: