Πράκτορες των Σοβιετικών ο Έλβις και οι Μπιτλς, λέει ο διορισμένος από το Μπολσονάρου πρόεδρος του Ιδρύματος Τεχνών της Βραζιλίας

Αν είχατε μείνει στο “αν ακούσεις το Hotel California ανάποδα βγαίνει σατανιστικός ύμνος”, συντονιστείτε στο κανάλι του Ντάντσι Μαντοβάνι για να μάθετε μπαλίτσα.

Ότι ο Μπολσονάρου θα προσήλκυε ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους όπως τις μύγες κάποια άλλα πράγματα δεν αποτελεί έκπληξη, αφού μιλάμε για κυβέρνηση που, πέρα από το χουντικό κομμουνιστοφάγο πρόεδρο, έχει στους κόλπους της λουλούδια όπως η υπουργός Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θεωρεί ότι οι φεμινίστρες είναι άσχημες γι’ αυτό αντιπαθούν τους άνδρες και ο υπουργός εξωτερικών που αποδίδει την κλιματική αλλαγή σε “μαρξιστική συνωμοσία”.

Εξίσου ξεχωριστές ωστόσο αναδεικνύονται και οι επιλογές του Μπολσονάρου σε άλλες θέσεις του ευρύτερου κρατικού μηχανισμού. Τελευταίας εσοδείας ταλέντο αναδεικνύεται ο διορισμένος από την κυβέρνηση νέος πρόεδρος του ανώτατου Ιδρύματος Τεχνών στη χώρα, Ντάντσι Μαντοβάνι.

Ο Μαντοβάνι έχει μια ευδόκιμη καριέρα ως youtuber, διαδίδοντας μέσω του καναλιού του στην ομώνυμη πλατφόρμα ρηξικέλευθες ιδέες που αλλάζουν όσα ξέραμε για τη σύγχρονη ιστορία και ποπ κουλτούρα. Αν είχατε μείνει στο “αν ακούσεις το Hotel California ανάποδα βγαίνει σατανιστικός ύμνος”, συντονιστείτε στο κανάλι του Ντάντσι Μαντοβάνι για να μάθετε μπαλίτσα.

Ως τώρα ήταν γνωστό ότι η διάδοση LSD μεταξύ των παιδιών των λουλουδιών ήταν αποτέλεσμα και στοχευμένων σχετικών πειραμάτων της CIA. Κατά το Μαντοβάνι ωστόσο, για όλα φταίει ο κομμουνιστικός δάκτυλος, που προφανώς φύτεψε αυτή την ιδέα στους αγνούς πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ

«Το Γούντστοκ ήταν εκείνο το φεστιβάλ που στη δεκαετία του ’60 συγκέντρωσε έναν εσμό από ανθρώπους, τους χίπις, που έκαναν χρήση ναρκωτικών LSD. Εξίσου υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως για τη διάδοση σε μεγάλη κλίμακα του LSD ευθύνεται η CIA. Πώς, όμως, το έκανε αυτό η CIA; Γιατί υπήρχαν πράκτορες των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν διεισδύσει στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες».

Αυτός ο ισχυρισμός είναι απλό ορεκτικό μπροστά σε όσα επιφυλάσσει ο συντονιστής πια της πολιτιστικής πολιτικής της Βραζιλίας στους θεατές του. Ο Μαντουβάνι αποκαλύπτει λοιπόν πως οι Μπιτλς κι ο Έλβις Πρίσλεϊ ήταν όργανα των Σοβιετικών, με στόχο τη διαφθορά της νεολαίας στην καπιταλιστική δύση, με απότερο στόχο την ανατροπή του ίδιου του συστήματος. Ρόλο “μεσίτη” μάλιστα στην υπόθεση, εμφανίζεται να έπαιξε ο γνωστός νεομαρξιστής φιλόσοφος Τέοντρο Αντόρνο, του οποίου η εβραϊκή καταγωγή τονίζεται, για προφανείς λόγους. Ο Αντόρνο λοιπόν, που στην πραγματικότητα εξελίχθηκε σε ανοιχτά αντισοβιετικό στοχαστής, αλλά δε θα κολλήσουμε σε λεπτομέρειες, κατά το Μαντοβάνι πάντα:

«Μισούσε τη Δύση κι ήθελε να καταστρέψει τη Δύση με τις φιλοσοφικές και νεομαρξιστικές θεωρίες του. Για να το καταφέρει τούτο, λοιπόν, συνήψε συμφωνία με τη Σοβιετική Ένωση, που έστειλε πράκτορές τους να διεισδύσουν στις ΗΠΑ και να κάνουν πειράματα με ορισμένους δίσκους (των Μπιτλς), που είχαν δημιουργηθεί αποκλειστικώς για τους νέους».

Τα μοχθηρά σχέδια της ΕΣΣΔ δε σταματούσαν εκεί, αφού πρώτα με τον Έλβις και μετά με το Γούντστοκ, προσέγγισαν τη νεολαία για να τη βγάλουν από τον ίσιο δρόμο. Οι σοβιετικοί πράκτορες που είχαν αλώσει τη CIA διοχέτευαν ναρκωτικά, με όχημα τη ροκ μουσική, ώστε τα ελευθεριάζοντα ήθη που διευκολύνονταν από τη χρήση τους να οδηγούν σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και αμβλώσεις, ώστε να μην αναπτυχθούν οι επόμενες γενιές Αμερικανών.

Για να ολοκληρωθεί η υποψηφιότητα του φετινού όσκαρ σεναρίου, έπρεπε να προστεθεί και μια εσάνς σατανισμού:

«Το ροκ ενεργοποιεί τα ναρκωτικά, που με τη σειρά τους ενεργοποιούν το σεξ, που και αυτό ενεργοποιεί τη βιομηχανία των αμβλώσεων. Η βιομηχανία των αμβλώσεων, με τη σειρά της, τροφοδοτεί μία ακόμη πιο σοβαρή πράξη, που είναι ο σατανισμός. Ο ίδιος ο Τζον Λένον έχει δηλώσει πως είχε κάνει συμφωνία με τον διάβολο. Στα εξώφυλλα πολλών δίσκων των Μπιτλς υπάρχουν ορισμένες εικόνες που παραπέμπουν σε σατανικές ιεροτελεστίες. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το παραμελούμε. Είναι δαιμονισμός, σατανισμός, μαγεία!».

Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα από όλο αυτό είναι το LSD κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα σε ποσότητες μεγαλύτερες απ’ ό,τι θα ανέμενε κανείς και οι συνέπειές του είναι άκρως ανησυχητικές για την ψυχική υγεία.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: