Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν σε ΙΚΕΑ στη Γαλλία γιατί δεν σκάναραν σωστά τα τάπερ τους

Η πολυεθνική απολογήθηκε στους παθόντες, μετά από πολύωρη κράτησή τους σε αστυνομικό τμήμα του Στρασβούργου.

Μια βόλτα στα ΙΚΕΑ του Στρασβούργου κατέληξε στο κρατητήριο για την 21χρονη Εμιλί και τον πατέρα της, όπου βρέθηκαν κατηγορούμενοι για κλοπή. Ο λόγος; Τη στιγμή της πληρωμής των τάπερ που είχαν αγοράσει πήγαν στα αυτόματα ταμεία, όπου έπρεπε να σκανάρουν μόνοι τους τα προϊόντα. Εκεί σκάναραν τα τάπερ, αγνοώντας ότι τα καπάκια τους έπρεπε να περαστούν από το μηχάνημα ξεχωριστά από το υπόλοιπο.

Εκείνη τη στιγμή τους σταμάτησε φύλακας, όπου ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος τους και ζήτησαν να πληρώσουν τα προϊόντα που δεν είχαν σκαναριστεί. Ο φύλακας αποφάσισε να ζητήσει τη γνώμη του διευθυντή του καταστήματος, ο οποίος κατηγόρησε τους δυο πελάτες ως κλέφτες, προκαλώντας όπως είναι λογικό την αντίδρασή τους. Πάνω στον καβγά ο διευθυντής αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, η οποία με υπερβάλλοντα ζήλο όχι μόνο συνέλαβε την κοπέλα για κλοπή με συνεργό, αλλά κινητοποίησε διαφορετική μονάδα για τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού πατέρα της. Οι δυο τους πέρασαν 3 ώρες στο κρατητήριο σε διαφορετικά κελιά, με την απειλή να μείνουν εκεί επί μακρόν. Όταν τελικά αξιωματικοί που δεν είχαν συμμετάσχει στη σύλληψή τους ρώτησαν γιατί κρατούνται, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η κοπέλα έκανε ανάρτηση στο τουίτερ με την ιστορία της, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση μεταξύ των χρηστών, που το αναπαρήγαγαν 29.000 φορές σε μια μέρα. Η ΙΚΕΑ μάλιστα προχώρησε σε απολογία για το περιστατικό και πάλι μέσω τουίτερ, με κάποιους από τους χρήστες να ειρωνεύονται τη συγγνώμη της εταιρείας: “Οι συγγνώμες σας είναι σαν τα έπιπλα σας, μέσα σε χαρτόκουτα”.

Με πληροφορίες από: ouest-france.fr

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: