“Ο Στάλιν ονειρευόταν να σας πάρει τα χάμπουργκερ” – Τραμπικός πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου σε παράκρουση (VIDEO)

“Η Αμερική ποτέ δε θα γίνει σοσιαλιστική χώρα” καθησύχασε το ακροατήριο σε εθνική διάσκεψη των συντηρητικών στο Μέριλαν ο πολιτευτής του Τραμπ Σεμπάστιαν Γκόρκα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και το πιο καταχθόνιο από τα σχέδια του αιμοσταγούς σοβιετικού τυρράνου.

Αν κάποιοι παλιοί είχατε μείνει στο ότι οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια και τις γυναίκες, σκεφτείτε ότι στις ΗΠΑ ο ερυθρός κίνδυνος είναι ακόμα πιο ολέθριος, αφού διακυβεύεται κάτι ακόμα πιο ιερό, δηλαδή το χάμπουργκερ.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου και πολιτευτής του Τραμπ Σεμπάστιαν Γκόρκα μιλώντας στο συνέδριο της “Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης” (CPAC) που διεξάγεται ως το Σάββατο στην πολιτεία Μέριλαντ. Θέλοντας να πλήξει τους δημοκρατικούς αντιπάλους του, ιδιαίτερα την “αριστερή” πτέρυγα του κόμματος, ο Γκόρκα όχι απλά τους παρομοίασε με κομμουνιστές, γεγονός όχι ασυνήθιστο για τα ήθη της αμερικανικής δεξιάς, που παρουσίαζε τον Ομπάμα ως μουσουλμάνο μαρξιστή, αλλά αναφέρθηκε και στον πιο μύχιο πόθο τους, που δεν είναι παρά “να σας πάρουν τα χάμπουργκερ. Αυτό είναι που ονειρευόταν ο Στάλιν, αλλά ποτέ δεν κατάφερε”. Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Μολότοφ, ο πατερούλης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα τσίζμπεργκερ, ας μη μένουμε όμως στις λεπτομέρειες.

Η ομιλία συνεχίστηκε στους ίδιους νηφάλιους τόνους, υπενθυμίζοντας στους ακροατές τους πως είναι “στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της επιστροφής του κομμουνισμού (επιστροφή; δηλαδή πότε είχε ξανάρθει;) στην Αμερική, υπό τη μεταμφίεση του “δημοκρατικού σοσιαλισμού”, που είναι απλά ένας κομψός όρος για τον “κομμουνισμό”. Στη συνέχεια διαβεβαίωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ δε θα επιτρέψει ποτέ να συμβεί αυτό. “Η Αμερική ποτέ δε θα γίνει σοσιαλιστική χώρα”, διατράνωσε αποφασιστικά ο Γκόρκα. Αναστεναγμοί ανακούφισης.

Και μετά από αυτό, οι φόβοι Βορίδη πως ο Σύριζα θα καταργούσε τις φάτνες μοιάζουν σχεδόν μετριοπαθείς, μέχρι την επόμενη έμπνευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αντιγράφει τους καλύτερους και αυτό βγαίνει στον κόσμο.

https://twitter.com/atrupar/status/1101152160845348866

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: