Λιάνα Κανέλλη: Απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο πριν πατηθεί η σκανδάλη από εκεί που δεν περιμένουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτίνα του ΚΚΕ που γνωρίζει όσο λίγοι από τους 300 της Βουλής τα εθνικά θέματα, μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία κάνοντας λόγο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, «την έννοια του οποίου πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε…50 χώρες συμμετέχουν ήδη σε αυτόν τον πόλεμο και μεταξύ αυτών και η Ελλάδα».

Η Λιάνα Κανέλλη, ανησυχεί για τα ελληνοτουρκικά που συνδέονται με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Η βουλευτίνα του ΚΚΕ που γνωρίζει όσο λίγοι από τους 300 της Βουλής τα εθνικά θέματα, μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία κάνοντας λόγο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, «την έννοια του οποίου πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε…50 χώρες συμμετέχουν ήδη σε αυτόν τον πόλεμο και μεταξύ αυτών και η Ελλάδα».

Η Λ. Κανέλλη, λέει λίγα αλλά θα καταλάβετε πάρα πολλά για όσα έχουν γίνει με την μεταφορά ελληνικών όπλων στην Ουκρανία. Σεβόμενη το απόρρητο και τους στρατιωτικούς λέει όσα πρέπει και είναι απολύτως διαφωτιστική!

Μιλά για τη «λυκοσυμμαχία» του ΝΑΤΟ, εκφράζει την ανησυχία της για τη πιθανή αντίδραση της Μόσχας για την ελληνική στάση στον πόλεμο αλλά και για την Αλεξανδρούπολη. «Είμαστε υπερήφανοι που αποκαλούμε την Αλεξανδρούπολη, Σούδα της Ανατολής…Απεμπλοκή τώρα, γιατί περιμένουμε ότι τη σκανδάλη θα την πατήσει η Τουρκία, αλλά τελικά μπορεί να πατήσει άλλος τη σκανδάλη», λέει.

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα όσα λέει για τους εξοπλισμούς, την αμυντική βιομηχανία και φυσικά τους στρατιωτικούς.

Πηγή: Militaire News

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: