Χρήστος Κατσώτης: Οι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα προτάσσουν τις ανάγκες του λαού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές εκφράστηκε δυσαρέσκεια στην πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και ένα ρεύμα αμφισβήτησης που ενισχύθηκε – Το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» απευθύνθηκαν και στους δύο γύρους των εκλογών σε όλο τον λαό και τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν.

Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές εκφράστηκε δυσαρέσκεια στην πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και ένα ρεύμα αμφισβήτησης που ενισχύθηκε, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είπε, το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» απευθύνθηκαν και στους δύο γύρους των εκλογών σε όλο τον λαό και τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν.

Και ξεκαθάρισε ότι η πολιτική των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι να ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και στην αντιλαϊκή πολιτική, να προτάσσει την διεκδίκηση των αναγκών του λαού.

Επίσης τόνισε ότι χρειάζεται να να αναπτυχθεί το κίνημα και η λαϊκή πάλη, ώστε ο λαός να βάλει μπροστά τις δικές του ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων γιατί υπάρχει άλλος δρόμος για την οικονομία και την κοινωνία.

Δείτε το βίντεο:

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: