Χρ. Ζαραλίκος: Ο Χειμάρας είναι το σύμπτωμα, ο καρκίνος είναι ο καπιταλισμός!

Κανείς δεν πρέπει να δουλεύει σε αυτόν τον ωραίο πλανήτη. Όπως έκανε δηλαδή ο Κοκός. Που δεν είναι “τέως”, αλλά έκπτωτος…

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επέστρεψε με νέο επεισόδιο και καταπιάνεται με την μπατσοπαπαδοκρατία του τόπου μας, όπου όσοι βουτάνε για σταυρούς, πιάνουν χταπόδια, και αυτό είναι ίσως σημάδι από το καλάθι του θεού, για να επιζήσει η Ελλάδα από το κράκεν, έστω και χωρίς Κώτσο βασιλιά. Μια χώρα όπου ένας άθεος και ένας ολιγάρχης ενώνουν πιθανόν τις δυνάμεις τους με συγκολλητική ουσία τη θρησκευτική -και όχι μόνο- εξουσία και τα ΑΡΔ, που δεν ευδοκιμούν μόνο στον ΣΚΑΪ, αλλά και σε άλλα “εναλλακτικά” μέσα. Και ίσως το καλύτερο θα ήταν να γίνονται οι εκλογές κάθε χρόνο και να βάζαμε τους υποψήφιους να βουτάνε να πιάσουν τον σταυρό, για να δούμε ποιος θα βγει.

Κατά τα άλλα, ο Ζαραλίκος σημειώνει πως ο θεός είναι πάντα με τον κλέφτη, και αν κάποιος φωνάξει “κλέφτης”, η αστυνομία πάει και πιάνει αυτόν που φωνάζει. Εξηγεί για τη δολοφονία του Καραϊβάζ πως όταν δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία, συνήθως οι θύτες είναι αστυνομικοί. Διευκρινίζει πως ο αστυνομικός μπορεί να είναι μια χαρά παιδί, αλλά είναι όργανο που παίρνει εντολές (εδώ οι ανεξάρτητες αρχές δε λειτουργούν ανεξάρτητα, πώς θα το κάνει ένα όργανο;).

Σχολιάζει πως κανείς δεν πήρε ποτέ τίποτα από τη Βρετανία, ούτε έναν κόκκο πιπέρι από όσα έκλεψε από τις αποικίες της. Και συμβουλεύει τον Κυριάκο να πάρει τα αρχαία του Παρθενώνα στο σπίτι του, να κάνουν παρέα με τα υπόλοιπα.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: