Αίμα-τιμή-και προστασία σε πολύ καλή τιμή

Δύο μέρες μετά την απεργία στο εμπόριο και λίγες ώρες πριν από την πορεία αλληλεγγύης στην Ηριάννα και τον Περικλή, ο Παναγιώταρος έρχεται να διαφημίσει στο τουίτερ τις υπηρεσίες προστασίας (μπραβιλίκι) που πουλάει η ναζιστική οργάνωση.

Αν κάποιος διατηρεί αμφιβολίες ως προς την ταυτότητα της Χρυσής Αυγής και τον πραγματικό ρόλο που παίζει, έρχονται τα ίδια τα ηγετικά της στελέχη να τις διαλύσουν από μόνοι τους, με τις ενδιαφέρουσες ομολογίες τους.

Αίμα τιμ΄΄η και προστασία σε πολύ καλή τιμή

Μπράβοι, υπόκοσμος της νύχτας, εγκληματική οργάνωση, που πουλάει προστασία και βγάζει τα έξοδά της από αντίστοιχες δραστηριότητες, που φυσικά δεν είναι κολάσιμες. Δεν είχαν δα προσωπικές σχέσεις με αναρχικούς, για να μπλέξουν στα δίχτυα της αντιτρομοκρατικής κι άλλων αρχών.

Εκτός από την ομολογία, αξίζει να δει κανείς και τη χρονική συγκυρία στην οποία γίνεται η παραπάνω δημοσίευση του Παναγιώταρου στο τουίτερ. Λίγες ώρες πριν από την απογευματινή πορεία αλληλεγγύης στην Ηριάννα Β.Λ. και τον Περικλή στα Προπύλαια, και μόλις δυο μέρες μετά από την απεργία στο χώρο του εμπορίου και τις απεργιακές φρουρές που στήθηκαν σε διάφορα καταστήματα του κέντρου -ως επί το πλείστον στην οδό Ερμού. Συγκαταλέγεται κι αυτό, πιθανότατα, στους πάσης φύσεως βανδαλισμούς των… “άπλυτων” που σημειώνει ο Παναγιώταρος.

Πόσο πιο καθαρός να γίνει πια, για να ασχοληθεί η δικαιοσύνη μαζί του;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: