Αυτοί είναι που καλούσαν σε «προοδευτικά» – «αντιδεξιά» μέτωπα και κατήγγειλαν το ΚΚΕ

Φάνηκε πόσο αισχρά κοροϊδεύουν τον λαό και πόσο δίκιο έχει το ΚΚΕ που τους ξεμπρόστιασε και κάλεσε τον λαό να τους μαυρίσει.

Στην Πάτρα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ έβγαιναν ανοιχτά υπέρ του Νεοδημοκράτη υποψήφιου ενάντια στον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κ. Πελετίδη.

Στην Πετρούπολη, βουλευτές της ΝΔ μαζί με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστελναν μηνύματα για να στηριχτεί ο νυν δήμαρχος, που δηλώνει fan του Μητσοτάκη, εναντίον του Β. Σίμου, υποψήφιου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στο Πέραμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κασιμάτη στήριξε τον υποψήφιο της ΝΔ και την κατήγγειλε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για συνδιαλλαγή!

Ενώ στο Β. Αιγαίο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε στήριξη του νυν περιφερειάρχη Μουτζούρη, προερχόμενου από τη ΝΔ, απέναντι στον επίσημο κυβερνητικό υποψήφιο, στο όνομα του «μικρότερου κακού» και για να μην πάρει η ΝΔ την Περιφέρεια!

Αυτοί είναι (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) που τις προηγούμενες μέρες καλούσαν σε «προοδευτικά» – «αντιδεξιά» μέτωπα στον β’ γύρο των εκλογών και κατήγγειλαν το ΚΚΕ ότι με την πάγια θέση του για «λευκό ή άκυρο» στηρίζει τους υποψηφίους της ΝΔ!

Αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς τους δεκάδες δήμους όπου οι υποψήφιοι της ΝΔ «κατέβαιναν» μαζί από τον πρώτο γύρο, σε πολλές περιπτώσεις με «τσόντα» και τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε έχει την πλήρη εικόνα για το πόσο αισχρά κοροϊδεύουν τον λαό και πόσο δίκιο έχει το ΚΚΕ που τους ξεμπρόστιασε και κάλεσε τον λαό να τους μαυρίσει.

 

Από την στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του σημερινού Ριζοσπάστη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: