Την κυβερνητική ευθύνη πότε θα την δούμε; – Μάχη για ένα κρεβάτι δίνουν οι γιατροί στο ΓΝ Άρτας

Φτάνουμε στο σημείο να έχει γεμίσει η μονάδα λοιμώδων της Άρτας, και πλέον οι συνάδελφοι δίνουν μάχη να βρουν ένα κρεβάτι, αποδεικνύοντας την έλλειψη συντονισμού τα αποτελέσματα της οποίας είδαμε και στο κύμα κακοκαιρίας. Καλούμε την κυβέρνηση και τις διοικήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους υγειονομικούς και το λαό.

Η κυβέρνηση έχει κάνει ξεκάθαρο το τελευταίο διάστημα ότι μετά την πλήρη αποτυχία της, επιλέγει να ποντάρει στην λεγόμενη ανοσία της αγέλης. Τον μόνο που ευνοεί αυτή η επιλογή είναι το ιδιωτικό κεφάλαιο στην υγεία, καθώς η επιλογή αυτή είναι επιστημονικά μη εφαρμόσιμη.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ενώ τα επιδημιολογικά στοιχεία για την περιοχή της Ηπείρου, και συγκεκριμένα της Άρτας, δείχνουν ιδιαίτερα αυξημένη θετικότητα, το σύστημα υγείας και οι δομές της περιοχής συνεχίζουν να δίνουν μάχη χωρίς την αντίστοιχη στήριξη από την κυβέρνηση και την 6η ΥΠΕ.

Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο να έχει γεμίσει η μονάδα λοιμώδων της Άρτας, και πλέον οι συνάδελφοι δίνουν μάχη να βρουν ένα κρεβάτι, αποδεικνύοντας την έλλειψη συντονισμού τα αποτελέσματα της οποίας είδαμε και στο κύμα κακοκαιρίας.

Καλούμε την κυβέρνηση και τις διοικήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους υγειονομικούς και το λαό.

Η Τριμελής Επιτροπή του ΓΝ Άρτας

Γκιόκα Λένα
Λυκούδη Άννα
Χριστοδούλου Παναγιώτης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: