“Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Άρτας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων, της Τριμελούς Επιτροπής Γιατρών και του ΕΚ Άρτας, αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις του Νοσοκομείου Άρτας και επισημαίνοντας ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ που έχει αποφασίσει να διαλύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έχουν στόχο ουσιαστικά στο κλείσιμό του.

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιούνη 2022, μετά από κάλεσμα του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ ν.Άρτας και της Τριμελούς Επιτροπής των γιατρών του Νοσοκομείου.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων, της Τριμελούς Επιτροπής και του Εργατικού Κέντρου Άρτας που στηρίζει των αγώνα και τις διεκδικήσεις των γιατρών και των εργαζομένων,  αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις του Νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ που έχει αποφασίσει να διαλύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έχουν στόχο ουσιαστικά στο κλείσιμό του.

Κάλεσαν  τους πολίτες της Άρτας, τους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς να συμπορευτούν στον αγώνα για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου της πόλης και των Κέντρων Υγείας του νομού. Να παλέψουν απέναντι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Άρτας, ενάντια σε κάθε σχέδιο ιδιωτικοποίησης και διάλυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των δομών του. Ενάντια στα ΣΔΙΤ και στους σχεδιασμούς για το «νέο ΕΣΥ» που περιλαμβάνει κλείσιμο δομών, συγχωνεύσεις και ιδιωτικοποίηση.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: