Πάνδημο αίτημα η στελέχωση του Νοσοκομείου Λήμνου, η παροχή πραγματικής φροντίδας Υγείας για τους κατοίκους του ακριτικού νησιού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου η κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο Λήμνου, στην οποία είχε καλέσει το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου η κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο Λήμνου, στην οποία είχε καλέσει το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, με μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να προσέρχονται στον χώρο, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την χρόνια υποβάθμιση, απαξίωση και υποστελέχωση του Νοσοκομείου Λήμνου, αλλά και την διάλυση της δημόσιας δωρεάν υγείας γενικότερα. 

Κάτοικοι της Λήμνου κάθε ηλικίας, μέλη των σωματείων, εργαζόμενοι αλλά και συνταξιούχοι, συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο του Τμήματος Επειγόντων με το πανό τους, διατρανώνοντας το πάνδημο αίτημα για στελέχωση του Νοσοκομείου με όλο το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό, υγειονομικό και λοιπό προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, αλλά και προμήθεια όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, ώστε να είναι δυνατή η παροχή πραγματικής φροντίδας Υγείας για τους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού.

Την κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης έκανε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ Κώστας Μαδυτινός, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ Ανδρέας Ξυπτεράς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Γ.Ν. Λήμνου Κώστας Κατσιγιαννόπουλος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Ελένη Φαρμάκη. Έπειτα, το μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου, Αλέξανδρος Λιβαθυνόπουλος, διάβασε το ψήφισμα της συγκέντρωσης, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από τους συγκεντρωμένους, ενώ αντιπροσωπεία εκπροσώπων των Σωματείων ανέλαβε να το επιδώσει στον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Οι κάτοικοι της Λήμνου δικαιούνται να απολαμβάνουν την φροντίδα, περίθαλψη και συνολικά τις υπηρεσίες Υγείας που στην εποχή μας θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες, κι όχι να αφήνονται στην τύχη τους και να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Η διεκδίκηση και ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί μέχρι την πλήρη και οριστική ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΑΔΕΔΥ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: