“Ως εδώ! Το έγκλημα πρέπει να σταματήσει”- Οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού καταγγέλλουν την οριακή κατάσταση στο νοσοκομείο

Αυτό που επιχειρείται στον Ευαγγελισμό είναι εγκληματικό! Κλειστά τα 11 από τα 14 χειρουργεία. Λουκέτο στην καρδιοχειρουργική κλινική.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

 

Αυτό που επιχειρείται στον Ευαγγελισμό είναι εγκληματικό!

Κλειστά τα 11 από τα 14 χειρουργεία. Λουκέτο στην καρδιοχειρουργική κλινική. Μετατροπή κλινών ΜΕΘ σε covid. Κλείσιμο ακόμα 30 κλινών στη Δ Παθολογική και ανάλογη προετοιμασία άλλων 30 της Γ Παθολογικής για κλίνες covid. Μετακινούν προσωπικό σε άλλες δομές, συνεχίζουν να μπλοκάρουν δεκάδες γιατρους του νοσοκομείου στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού.

Έχουν 2 μήνες απλήρωτες εφημερίες.

Ως εδώ!! Η αγανάκτηση είναι διάχυτη. Το έγκλημα πρέπει να σταματήσει.

Είναι άκρως επικίνδυνοι για την υγεία του Λαού και για τους υγειονομικούς.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ:

ΕΠΙΤΑΞΗ ΑΛΗΘΙΝΗ – ΟΧΙ “ΜΑΪΜΟΥ” – ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ. Είναι κρίσιμη η άμεση αξιοποίηση όλων των διαθεσίμων δομών και του υγειονομικού προσωπικου.

 

Όχι στον αποκλεισμό των non COVID ασθενών από παρακολούθηση, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες διαγνωστικές & θεραπευτικές πράξεις.

Άνοιγμα των κλειστών νοσοκομείων – ανάπτυξη της ΠΦΥ

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Όχι στις μετακινήσεις σε άλλες δομές & δραστηριότητες.

Συγκέντρωση  – Συνέλευση ΟΛΟΥ του προσωπικού την Παρασκευή 5 Μαρτη στις 12.30

στο προαύλιο του παλιού κτιρίου.

Νέα ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 2μμ μπροστά στα ΤΕΠ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: