Γιώργος Σιδέρης – Μιχάλης Σελέκος στο νοσοκομείο “Αττικόν”: «Φανταστείτε πώς θα ήταν οι δήμοι της περιοχής και η Περιφέρεια να έβαζε φωνή, να πίεζε…» (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στο νοσοκομείο “Αττικόν” πραγματοποίησαν υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γιώργο Σιδέρη, υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου, τον Μιχάλη Σελέκο, υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου και την Άννα Ψαρρού, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στο Δυτικό Τομέα.

Περιοδεία στο νοσοκομείο “Αττικόν” πραγματοποίησαν υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γιώργο Σιδέρη, υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου, τον Μιχάλη Σελέκο, υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου και την Άννα Ψαρρού, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στο Δυτικό Τομέα. Στη συζήτηση τους με τους υγειονομικούς ανάμεσα στα άλλα τόνισαν:

“Πολλά χρόνια τώρα οι διοικήσεις των δήμων των Δυτικών Προστίων και η Περιφερειακή αρχή έχουν επιχειρηματική και πολιτική σχέση με τις ιδιωτικές δομές υγείας της κάθε πόλης. Για αυτό ποτέ μα ποτέ δεν έχουν στηρίξει τους αγώνες των υγειονομικών για στελέχωση του νοσοκομείου Αττικόν. Φανταστείτε πως θα ήταν οι δήμοι της περιοχής και η Περιφέρεια να έβαζε φωνή, να πίεζε την κεντρική κυβέρνηση ώστε να υπήρχε ένα ολοκληρωμένο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, να ξανάνοιγε το Λοιμωδών ως σύγχρονο πλήρες δημόσιο νοσοκομείο, να στελεχωνόταν το Αττικό. Σε αυτή την κατεύθυνση θα παλέψουν οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, γι’ αυτό και πρέπει να ενισχυθεί”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: