«Το πάρκο καταστρέφεται από αυτόν που το επισκέπτεται»! – Εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης στο Πάρκο Νέας Ζωής με απόλυτη ευθύνη της δημοτικής αρχής (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι απαντήσεις της δημοτικής αρχής στις καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης προκαλούν θυμηδία και οργή καθώς επιχειρούν να μεταφέρουν τις ευθύνες της διοίκησης Παχατουρίδη στους επισκέπτες του πάρκου και τους κατοίκους!

Τις εικόνες καταστροφής και πλήρους υποβάθμισης, και συνολικά τα προβλήματα του Πάρκου Νέας Ζωής στο Περιστέρι, επισήμανε με την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο της 15 Ιούλη 2021, ο Γιώργος Σιδέρης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. Η Λαϊκή Συσπείρωση διεκδικεί την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την φύλαξη και την συντήρηση του πάρκου, να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για αντιπυρική προστασία και να πραγματοποιηθούν εργασίες για την ανακατασκευή, την αναβάθμιση και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πάρκο Νέας Ζωής, με απόλυτη ευθύνη της δημοτικής αρχής – διοίκησης Παχατουρίδη, αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο blog της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου:

Οι απαντήσεις της διοίκησης Παχατουρίδη μέσω της αντιδημάρχου κ. Τσιώτα, στις επισημάνσεις-καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης προκαλούν θυμηδία και οργή καθώς η δημοτική αρχή επιχειρεί να μεταφέρει τις ευθύνες της στους επισκέπτες του πάρκου και τους κατοίκους (!): «Η κακοποίηση γίνεται όταν φεύγουν οι οικογένειες τα βράδια και μετά κάποιοι πηδούν τα κάγκελα, σπάνε τις λάμπες» , «Ζημιά κάνουν οι άνθρωποι που δεν προσέχουν και πετούν τα σκουπίδια κάτω», «Το πάρκο καταστρέφεται από αυτόν που το επισκέπτεται»…

Όπως επισημαίνεται από τη Λαϊκή Συσπέιρωση: «Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Αρκετά πληρώσαμε τα δημοτικά τέλη της διοίκησης Παχατουρίδη! Απαιτούμε την διασφάλιση και αναβάθμιση του μόνου χώρου πράσινου της περιοχής!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: