Θέμα προτεραιοτήτων… Ελεύθερη εκ νέου η στάθμευση στο κέντρο της Πάτρας για όσο διαρκέσουν τα μέτρα καραντίνας

Την ώρα που εν μέσω πανδημίας και τεράστιας οικονομικής καθίζησης τα νοικοκυριά και οι μικρές επιχειρήσεις στενάζουν από τα βάρη των οικονομικών υποχρεώσεων, η δημοτική αρχή της Πάτρας, για άλλη μια φορά αποδεικνύει ποιες είναι οι προτεραιότητές της.

Την ώρα που εν μέσω πανδημίας και τεράστιας οικονομικής καθίζησης τα νοικοκυριά και οι μικρές επιχειρήσεις στενάζουν από τα βάρη των οικονομικών υποχρεώσεων, η δημοτική αρχή της Πάτρας, για άλλη μια φορά αποδεικνύει ποιες είναι οι προτεραιότητές της, δηλαδή η πραγματική στήριξη των λαϊκών στρωμάτων με μέτρα οικονομικής ανακούφισης.

Από τον Δήμο Πατρέων λοιπόν ανακοινώθηκε ότι από την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021, δεν ισχύει το Σύστημα Χρονικού Περιορισμού Στάθμευσης στις κεντρικές οδούς της πόλης και δεν θα εφαρμόζεται, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα νέα περιοριστικά μέτρα καραντίνας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα με απόφαση του Δήμου Πατρέων τα δημοτικά τέλη μειώθηκαν  ακόμα μια φορά κατά 10%, φτάνοντας αθροιστικά στο 45% μειώσεων από το 2014 που ανέλαβε τη διοίκηση η “Λαϊκή Συσπείρωση” με δήμαρχο των Κώστα Πελετίδη. Επιπλέον, απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη έχουν δώδεκα κατηγορίες ευπαθών ομάδων, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν ενταχθεί στο μέτρο και οι επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις είναι κλειστές λόγω πανδημίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: